Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +62
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
dabi +370
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Dzień dobry - 21 października 2024, jest to 295 dzień roku.
Imieniny Bernarda, Biernata, Celiny, Dobromiła, Elżbiety, Hilarego, Klementyny, Nunili, Nunilony, Pelagii, Urszuli, Wszebory - życzymy zdrówka (。◕‿‿◕。)!
Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy 24°C, Słońce wstało o
07:30
a zajdzie19:30
. Dla porównania w Poznaniu jest 9.4°C, a Słonko będzie z nami od07:28
aż do17:44
.Cytat na dziś: W tańcu możesz sobie pozwolić na luksus bycia sobą.
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @m00r: @kamilnowa: @KKK1987: @frugom: @K00tek: @reyley: @Marinero1: @morgul2: @resowy2:
wczoraj patrzę na listę gier na
Kolejny tydzień czas zacząć. Yerba już się parzy, więc zaraz zaczynam działać ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@slabehaslo Dawno w to nie grałem :D Jak wrażenia po latach? Nie wiem jak Ty, ale ja jakoś lubię te starsze rtsy.
Miłego poniedziałku wszystkim życzę :-)
wygląda świetnie, mega grywalna wciąż
ma to coś (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@slabehaslo uwielbiam te stare rtsy, wszystkie późniejsze 3d do mnie już nie przemawiały. Ile to godzin, dni zabrały człowiekowi. Odpalę sobie dzisiaj AoE2 (。◕‿‿◕。)