Aktywne Wpisy
grzes1290 +359
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
sonig +117
Jadę dzisiaj na spotkanie, jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności sparowało mnie z laską, która mieszka jakieś 5h ode mnie. Tak dobrze nam się rozmawiało, że postanowiliśmy się w końcu spotkać w połowie drogi. Pomimo tej dużej odległości coś mi podpowiada, że powinniśmy się zobaczyć. Już nawet nie chodzi o to, czy to randka i czy coś z tego będzie, nie myślę o tym, po prostu jestem bardzo ciekawy jaka ona jest na żywo
Gotowe dekanty:
Xerjoff Renaissance około 9 ml - 59 zł
Xerjoff Accento Overdose 5ml bez 3-4 psików - 32 zł
Penhaglion Castile 9 ml - 30 zł
Lacoste match point 8 ml - 13 zł
Frank Boclet Tobbaco - 4,5 ml - 18 zł
Amouage Dia 5 ml bez kilku psików - 40 zł
Aqua Fresca Bergamota Ambar - 2 ml - 5 zł
Armani Stronger With You Absolutely 4 ml 13 zł
Mercedes Benz Club Black 5ml bez kilku psików 12 zł
Odleje:
Prada l Homme 3,2 zł / ml
Rochas Moustache - 1,6 zł / ml
Adolfo Dominguez Citrus Cedro - 1,5 zł / ml
Jean Paul Gaultier le Male Pride Edition 2024 - 4,8 zł za ml
Calvin Klein one Essence (nowość 2024) - 2zł / ml (max 10 ml)
Wood collection North Star (klon Blue de Chanel ) 2zł / ml (max 10 ml)
Chętnym mogę podrzucić zdjęcia.
Szkło 3 zł ,wysyłka InPost, DPD , własna etykieta
#perfumy #stragan