Aktywne Wpisy

bedejutro +73

troglodyta_erudyta +513
Halifax, Nova Scotia – Authorities have confirmed that John Paul Tremblay, the Canadian actor, comedian, and screenwriter best known for his role as Julian in the cult comedy series Trailer Park Boys, was found Sexy in his Halifax home earlier today. He is 57 years old.
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
źródło: temp_file3051997981977739304
Pobierz

Nawiązując do tego wątku https://wykop.pl/wpis/78430061/drukarki3d-druk3d-drukarka3d-hehe-no-chyba-spierdo
odkręciłem w końcu pokrywę aby zajrzeć do środka. Ale krucze szczerze to ja nigdzie nie widzę aby coś było spalone.
Dodatkowych wtyczek na przepięcie wentyli chyba nie ma z tego co widzę.
Hehe, no chyba s----------m. Wpadłem na genialny pomysł, że zmiennie wentylator od hotendu w swojej Neptune2. Obejrzałem na YT jak to zrobić. Kupiłem wentylatorek Noctuy, odciąłem stary, podłączyłem nowy, odpalam, nie działa. Podłączam stary, tez już nie działa. Odpaliłem
źródło: 2024-10-20 21.12.00
Pobierzźródło: temp_file4222976151327356211
Pobierzjeżeli stwierdzisz, że jest spieprzone i chcesz wymieniać całą płytkę, to olej tego robina i kup od razu coś ciekawszego i może tańszego jak na przykład skr pico, które możesz kupić jakoś koło stówy. stawiasz na tym od razu klippera i wygoda drukowania i modowania drukarki
źródło: pinout
Pobierza ty nie wyrwales przypadkiem gniazda z plyty?
dioda sie swieci, czyli powinno byc napiecie na gniezdzie.
jest tam sterowanie mosfetem typu n, a one jak sie przepala, to w wiekszosci przypadkow "na zwarcie", czyli wtedy mialbys problem, aby wylaczyc wentylator, a nie go wlaczyc...
Natomiast jestli chodzi o chłodzenie filamentu, to chyba slicer po prostu go nie odpala (przynajmniej na poczatku druku. Przy druku wszedłem w opcje druku z drukatki ustawiłem fan 100%i
Będę to testować jak podłącze już ten wentyl od hotendu. Zarówno na curze jak i orce.
W ogóle można drukarkę 3D jakos do ustawień fabrycznych przywrócić? Jakiś reset czy coś?
ten fabryczny wiatrak w neptunie był beznadziejny. ja to wymieniłem na dwie budżetowe turbinki 5015
dawno nie widziałem, jak to oryginalnie wyglądało. mój neptune od dawna wygląda jak mutant