Aktywne Wpisy
inga +19
Od wielu lat mam swoją pasję, która jest dla mnie sposobem na codzienny relaks i oderwaniem się od technologii. Średnio wydaję na nią ok 800 zł miesięcznie - czasem więcej, jeśli trafi się coś wyjątkowego.
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
mpetrumnigrum +91
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
Nie było mnie wczoraj gdyż wjechaliśmy do Bośni i Hercegowiny i zależało mi 100zł w 3h korzystania z google map.
W Bośni jest taniej niż w Chorwacji za benzynę płaciliśmy około 2,4 ich waluty a w Chorwacji 1,60 euro.
Jedzenie dla 2 osób zwykły obiad w przydrożnej restauracji w Chorwacji 160zł bez zupy w Bośni 120zł z
Nie było mnie wczoraj gdyż wjechaliśmy do Bośni i Hercegowiny i zależało mi 100zł w 3h korzystania z google map.
W Bośni jest taniej niż w Chorwacji za benzynę płaciliśmy około 2,4 ich waluty a w Chorwacji 1,60 euro.
Jedzenie dla 2 osób zwykły obiad w przydrożnej restauracji w Chorwacji 160zł bez zupy w Bośni 120zł z
źródło: temp_file7642746167471361099
Pobierz

Wynajmuję od kuzynki mieszkanie, wiadomo po rodzinie jest taniej i nic nie zginie. Kuzynka pracoholiczka ambitna dziewczyna i niestety były zgrzyty między nami. Kiedyś wyżaliła się mojej mamie że nie jestem facet bo pisze do niej z jakimiś pierdołami i ona musi odpisywać czy coś takiego. Wynajmuję od niej już prawie trzy lata pisałem w sumie pięć razy . W sprawach takich że coś się popsuło, coś nie działa itp. Ogólnie umówiliśmy się że mieszkanie ma swoje lata i jak coś się popsuję będzie awaria wzywam fachowca, kupuję coś nowego a ona odtrąca od kwoty jaką płace.
Jak się dowiedziałem o tych żalach, to tylko ją zapytałem czy będziemy przedłużać umowę najmu. Zgodziła się.
Mieliśmy umowę na trzy lata kończy się ona w październiku. To napisałem jej tydzień temu wiadomość, czy będziemy coś podpisywać czy co robić. Ona odczytała wiadomość i nie odpisała. Kolejne wiadomości nawet nie odczytała xD.
Dzwonić do niej nie zamierzam bo tak przeważnie jest niedostępna przez charakter swojej pracy. Wcale mnie teraz nie zaskoczy jak się teraz wyżaliI że nie dzwonię tylko piszę na whatsappie .
#wynajem #przegrywpo30tce #logikarozowychpaskow
Zacznę wydzwaniać to znowu że jestem natarczywy czy coś, wiesz trochę już schizuje xd
"Zgodnie z art. 674 k.c. jeżeli po upływie terminu oznaczonego w umowie albo w wypowiedzeniu najemca używa nadal rzeczy za zgodą wynajmującego, poczytuje się w razie wątpliwości, że najem został przedłużony na czas nie oznaczony."