Wpis z mikrobloga

Allegro pozazdrościło amazonowi i postanowiło maksymalnie utrudnić kupującym możliwość wyszukania produktu, który ich interesuje, gratuluję XD Mam nadzieję, że tak wam sprzedaż spadnie, że zrezygnujcie z tego łączenia ofert. Nie wierzę, że były osoby, które nie klikały "rozłącz", przecież z tego się nie da korzystać
#allegro
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Iudex: Ostatnio zamawiałem koszyk na kostki do Geberitu, znalazłem jaki mi pasował, no ale Allegro zaproponowało u innego sprzedawcy 40zł taniej, cebula we mnie mocna i długo nie myślałem, więc zamówiłem tańszą opcję. Okazało się, że to był inny produkt, bo przyszła wersja na stelaż 8cm, a wyszukiwałem na 12cm.

Więc ostatecznie taki koszyk najtańszych produktów i tak może się skończyć tym, że będziesz wszystko musiał przeglądać i wczytywać się
  • Odpowiedz
  • 0
@CePeK Łatwiej sprawdzić czy wszystko ok niż kompletować 10x koszyk u różnych sprzedawców, bo każdy ma produkty w innej cenie.
  • Odpowiedz
@MartwyProsty: Z tym, że jak produkt XYZ allegro odepnie jakiemuś sprzedawcy od katalogu, bo np. zmieni się jakiś parametr lub miał wpisany przypadkowo zły parametr to wtedy taka oferta nie jest już w ogóle widoczna na Allegro. Widoczne są tylko oferty połączone z danym produktem Allegro, który Allegro uznało, że szukasz... Także nie wiem czy to takie dobre
  • Odpowiedz