Wpis z mikrobloga

@Tokko: I powiedz mi jak takie sterydy, antybiotyki i uran w paszy wpływa na wartości odżywcze mięsa? Jak takie substancje wpływają na profil aminokwasowy danych produktów? Może wiesz coś czego nie wie nikt w branży?
  • Odpowiedz
@LifeReboot: dobra przepraszam jednak znalazł się głupszy komentarz niż twój i ciebie @butelka-korek zdetronizował z pierwszego miejsca.

Zgodnie z życzeniem sklad pierwszego lepszego Wege sera mozarella:

Składniki: woda, 23% olej kokosowy, skrobia modyfikowana, sól, aromat mozzarelli,
  • Odpowiedz
@Tokko: Potrafisz czytać? Potrafisz zrozumieć pytanie, które zadałem? Wiesz czym jest okres karencji? Masz jakiekolwiek wykształcenie z zakresu technologii żywności? Wiesz czym jest okres półtrwania leków, antybiotyków, pestycydów?

Piszesz o antybiotykach i chemii w mięsie, nie podajesz absolutnie żadnych dowodów na poparcie własnej tezy i jeszcze próbujesz bronić swoich argumentów wrzucając link do składu sera kiedy ja pytam o mięso?
  • Odpowiedz
@butelka-korek:

Potrafisz czytać?

Problem w tym że ty nie potrafisz. I to jedyny punkt do którego się odniosę bo tylko to wystarczy by wyrzucić całą resztę twojego wpisu do kosza z etykietą „p---------e bez
  • Odpowiedz
@butelka-korek:

Problem w tym że ty nie potrafisz. I to jedyny punkt do którego się odniosę bo tylko to wystarczy by wyrzucić całą resztę twojego wpisu do kosza z etykietą „p---------e bez sensu”
  • Odpowiedz
@Tokko: Nadal nie odpowiedziałeś na żadne z moich pytań tchórzu i nadal nie odniosłeś się do swoich słów. Proszę o przedstawienie DOWODÓW na to, że w mięsie znajdują się antybiotyki i sterydy

''i że niby mięso które jedzą statystyczni nie weganie to nie jest wyrób tej przemysłowej branży ładującej kurczaki sterydami i karmiącej je paszą z uranem od Owsiaka? XD''

https://innpoland.pl/145213,co-jest-w-kurczakach-z-polskich-sklepow-wykopowicze-sprawdzili
  • Odpowiedz
@Tokko: Ty nie masz mi tłumaczyć tylko podać dowody naukowe, które potwierdzą Twoje słowa jakoby mięso było faszerowane sterydami i antybiotykami przez koncerny przemysłowe

''Ciężar dowodu danego faktu spoczywa na tym, kto się na ten fakt powołuje''
  • Odpowiedz
@Tokko: Czyli oficjalnie przyznajesz, że absolutnie nie posiadasz żadnych namacalnych dowodów lub danych, które potwierdzą Twoje słowa i to ja jestem debilem? Ok. Gdybyś miał choć trochę racji to wrzuciłbyś jakikolwiek link żeby zamknąć mi mordę faktami (nawet miałbyś mnie z głowy na kilka h bo bym pewnie go czytał), ale ich nie posiadasz, powtarzasz tylko populistyczne hasła nigdy nie zagłębiając się w problematyke danego zagadnienia.
  • Odpowiedz
@butelka-korek: już ci ją zamknąłem ale nie zauważyłeś XD w sumie to miałem ci już nie odpowiadać ale że dalej grasz kretyna to ostatnia próba:

Twoje słowa jakoby mięso było faszerowane sterydami i antybiotykami przez koncerny przemysłowe

Nigdzie tego nie powiedziałem xDDD

Mówiłem coś o czytaniu ze zrozumieniem?
  • Odpowiedz