Aktywne Wpisy

MePix +55
Bakardi +3
Pytanie do kogoś kto ogarnia elektrykę, posiadam na klatce schodowej takie lampki mam założony włącznik schodowy na dole włączam światło u góry mogę wyłączyć i na odwrót. Sprawa wygląda tak że muszę podłączyć na tej klatce wzmacniacz sygnału wifi lecz nie posiadam tam gniazdka elektrycznego, czy dałoby radę jakoś przerobić jedna tą lampkę i podłączyć zamiast niej gniazdko elektryczne tak żeby cały czas tam był prąd pomimo wyłączonych/włączonych lampek na schodach? Proszę

źródło: 1000011876
Pobierz
źródło: 458724382_899614005534292_3267950368346559391_n
PobierzSam mięso jak tylko mogę to ograniczam, szczególnie przetworzone i takie z gównoźródeł typu Biedronka,
ale jak słyszę że ktoś jest weganistą to mną targają spazmy histerycznego śmiechu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wladyslaw-konstantynowicz: W sensie jesz surowe mięso czy za bardzo nipanimaju co to znaczy przetworzona żywność?
@BreathDeath: Tak. Lubię analizować diety i na tej podstawie składać swoją.
@wladyslaw-konstantynowicz: Obróbka cieplna + przyprawy. Czyli jesz przetworzoną żywność. Pomijam już listę antybiotyków, które zwierzę łykało za życia.
@wladyslaw-konstantynowicz: (-‸ლ) o cię hui...
@wladyslaw-konstantynowicz: to jeszcze nic, mój ziomek mówi, że jest Vegetą
@Tokko: to weź sobie ser i zobacz ile ma składników ser z mleka a ile wegański. A potem usuń konto.
Meme jest o tym ile wegańskiego 'jedzenia" w sklepach jest ultraprzetworzonym gównem.
Mógłbym z tym argumentem dyskutować ale gdybyś nie był głupi to bym nie musiał więc prowadź tak durna dyskusję ze sobą samym a mnie wołaj dopiero jak napiszesz coś rozsądnego