Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +20
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

JanTrajbal2 +746
Szanuję w opór, wbrew nowomodzie.
#psiarze
#psiarze
źródło: temp_file1463337842466959055
Pobierz

Popiełuszko, moim zdaniem, jest symbolem walki z debilami, bo od zakończenia 2 wojny światowej, ruscy zatrudniali w polskojęzycznych służbach albo swoich ludzi, albo debili.
Z debilem jest ten problem, że jak mu powiesz, że jest debilem, to będzie chciał Ciebie zniszczyć. Gdzie mi tam do Popiełuszki, nawet do butów mu nie sięgam, ale moje życie to też walka z debilami. Popiełuszko ostrzega wszystkich, którzy myślą, że dadzą radę i że nie jest tak źle jak mówią i chcieliby przykładowo pracować w służbach państwa, że jest jeszcze za wcześnie. Jest gorzej niż mówią. Polityka w Polsce i służby są przesiąknięte albo ruskimi, albo debilami, którzy z chęcią zniszczą myślące jednostki.
Dlatego też do polityki, czy służb w Polsce rzadko idą mądrzy ludzie, bo mądry człowiek skończy tam jak Popiełuszko. Zabiją go, nawet symbolicznie i będą rechotać, jak debile.