Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +576

Metodzik +149
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA GOG ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
DOPIERO CO ZAUWAŻYŁEM INFO O TEJ PROMOCJI DLATEGO SPÓŻNIONE. NIE PRZEGAPCIE :)
🔥 Alone in the Dark: The Trilogy 1+2+3 za D̲A̲R̲M̲O̲ na GOG 🔥
⏰
DOPIERO CO ZAUWAŻYŁEM INFO O TEJ PROMOCJI DLATEGO SPÓŻNIONE. NIE PRZEGAPCIE :)
🔥 Alone in the Dark: The Trilogy 1+2+3 za D̲A̲R̲M̲O̲ na GOG 🔥
⏰

Bardzo fajnie Floor press poszedł, banalnie proste i gładkie 230kg z pauzą, gdzie zostawiam sobie duży zapas, 240kg by poszło też. Gdzie mój PR to 255kg było przy ~180kg wagi. Więc naprawdę git skoro na luzie bez starania tyle robię, w takiej sytuacji jakiej jestem.
Waga leci, bocian się robię bez treningów lower lol. Do tego bez cieżkich siadów, ciągów, wioseł to nie to samo, nie ma tego bodźca... ALE... Jako że nie ma tego bodźca nie ma też związanego z nim obciążenia dla regeneracji. Przez to czuje się świetnie, treningi idą bardzo łatwo, i ogarniam wiele innych rzeczy poza siłownią bo po prostu mi się chce, mam siłę i ochotę.
Do tego ciekawa rzecz, pisałem wielokrotnie że nie odczuwam negatywnego wpływu wzrostu wagi, nie wiem może przez to że gpp zawsze też rosło wraz z wagą. Natomiast teraz gubiąc te kilogramy czuje OGROMNĄ poprawę z każdym straconym kilogramem, jakoś wszystkie czynności robią się lekkie łatwe i przyjemne lol. Sam trening też, ostatnio właśnie 10x10 plecy robiłem, krótkie przerwy i zdziwiony byłem że mięśnie się pompowały, nie miały już siły, a kondycyjnie żaden problem.
A samo redukowanie... powiem tak póki co wstrzymam się ze swoimi przemyśleniami na ten temat. Wstępnie koniec jest ustalony na 15 grudnia, gdzie bf powinien być około ~15%. Zobaczymy może pociągnie się to trochę dłużej. Potem czas na hipertrofię i masę ale w stylu kulturystycznym czyli ulewać się już nie będę.
Do tych treningów jeszcze w tygodniu robię póki co 3,5h cardio, no i rehab nogi.
Floor press 230kg x 1
Floor press 4x6 170kg
CG floor press rack lockout 230x7
Vgrip pushdown 3x15
DB kickbacks 3x15
Seated DB side raise 3x15
DB inc rows 10x10
Neutral grip pulldowns 10x10
DB shrugs 10x15
DB curls 10x10
Grippers Captain of Crush No.2,5 - 2x6 Captain of Crush No.2 - 1x14
Wrist curls 3x20
Speed bench vs bands 9x3
Seated OHP 100kg 4x10
DB inc 50kg 3x20
Rope pushdown 4x15
Db side raise 4x20
Band pushdown 3x40
Wide fat grip lat pulldown 4x12
Wide grip cable rows 4x15
Rope cable shrugs 5x20
Facepull 4x15
Lat cable pullover 4x12
1h Hammer curls 4x8
Conc curls 4x12
#strongaf #mirkokoksy #mikrokoksy #silownia
@elsajko: Jasne że fat haha lol, 191cm.
Na pewno jesteś pewien tych liczb? Przy 15% bf to bedziesz ważyć ze 120-130 kg pewnie
@In_thrust_we_trust: Na pewno jesteś pewien tych liczb? Weźmy to na chwile na poważnie... 120kg i 15% bf-a daje 18kg samego fatu... Czyli schodząc ze 180kg do 120kg i 18kg fatu... musiałbym zgubić 60kilogramów samego fatu xxxxDD Czyli przy 180kg musiałbym mieć 45% bf-a xxxxxDDDD
Fajnie będzie zobaczyć progres takiego tucznika schaba
@aadrion123: @wielbiciel_storm_iron Nie wiem lol :P Jak wiecie przez całe lata wstawiłem może kilka fotek i tyle :P
@Kyriakos: Póki co ciągle się kurczę i jeszcze przez jakiś czas kurczyć się będę :P
A Ty jak stawiasz?
@In_thrust_we_trust: Szczerze mówiąc to nie wiem nie mam sztywnych planów i założeń. Zobaczymy jak będzie a czy to będzie 15 czy 18% bf-a to się zobaczy w praniu. Zobaczymy też w grudniu czy dalej się pociągnie jeszcze redukcje, czy już wejdzie na masę.
Póki co po prostu redukuje i tyle, nie wiem do jakiej wagi