Wpis z mikrobloga

#lublin #polmaraton #bieganie #chwalesie
No cóż przebiec się udało , ale czas nie zachwyca, niestety ewidentny spadek formy spowodowany ponad dwoma miesiącami bez treningów biegowych. No ale ważne się udało i było całkiem przyjemnie ( ͡º ͜ʖ͡º)

Zmotoryzowanych mirsów przepraszam, mam nadzieję że długo nie staliście ( )
szaman136 - #lublin #polmaraton #bieganie #chwalesie 
No cóż przebiec się udało , ale...

źródło: temp_file4571033296715781857

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szaman136: piąteczka, też biegłem ale czas dużo gorszy xD ale patrząc że miałem przygody żołądkowe dzień przed to i tak cieszę się że dobiegłem 💪
Co do kierowców to jeden niestety prawie po stopie mi przejechał jakimś pickupem ( ͠° °)
  • Odpowiedz
Pozdrawiam z Krakowa. Ja dziś pierwszy półmaraton machnęłam w 2:21. Może szału nie ma, ale super się biegło. Dużo ludzi u was biegło ogółem?
  • Odpowiedz
Rozwala mnie to bieganie po mieście. Nie lepie byłoby robić te maratony gdzieś w lesie? Zdrowiej dla biegaczy a i kierowcom ciśnienie nie skacze.
  • Odpowiedz
  • 0
@tytusprod no trochę lipa że jezdnia była częściowo dzielona z samochodami i mogły wyniknąć nieprzyjemne sytuacje, no ale jakiś kompromis między biegiem a funkcjonowaniem miasta musiał być ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@szaman136: Kraków to zupełnie inna skala 12000 ludzi. Generalnie leciałam z ostatnią grupą czasową i wystartowaliśmy 30 min po pierwszych zawodnikach. Impreza zajebista, mega klimat. Dużo kibiców.

@slx2000 dość wygodnie biega się po mieście, plus trasa jest rzeczywiście poprowadzona przez atrakcyjne lokacje, co gdzieś tam działa też na wizerunek miasta. U nas poblokowane ulice były na jakieś 4-5 godzin. Takie imprezy organizuje się w niedzielę, żeby nie wkurzać ludzi
  • Odpowiedz
@szaman136: A można sobie biec obok takiego biegu bez tego pakietu? W sensie bez płacenia. Widziałem, że na maratonie w Berlinie sobie ludzie na wózkach inwalidzkich jechali.
  • Odpowiedz