Wpis z mikrobloga

Hej Mirki, jeżeli było robione nadkole blacharsko to jest sens pchać się w takie auto czy raczej jebnie później i tak?
4,5k podobno kosztowało zrobienie blacharki #samochody #pierwsze4kola #focus
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kieres: wszystko zależy jak było zrobione. Jak wymieniony element na nowy to ok. Jak prostowane, szpachlowane to będzie prędzej czy później gnić. No chyba, że to 15 letni trup to już każdy był z którejś strony robiony.
  • Odpowiedz
@Kieres: jeśli ktoś wyciął cały element i wymienił na nowy to powinno wytrzymać znacznie dłużej niż tylko zapacykowane i pomalowane dla niepoznaki choć pewnie nie tak długo jak fabryczne
  • Odpowiedz
@Kieres to twoje pierwsze auto, więc wyluzuj. nawet jak będzie rdzy trochę to co z tego? nie wiesz co będzie za 5 lat. patrz na głowicę silnik czy oleju nie ciągnie litrami hamulce rozrząd a nie czy nadkole było robione w używanym aucie przez x lat
  • Odpowiedz
@Kieres ja doszedłem do wniosku że na moje jeżdżenie to może być zainfekowane. Mam ciekawsze wydatki niż puszka z metalu i nie jeżdżę wzdłuż i wszerz Europy żeby mi zależało na tym tak bardzo. I tak w końcu coś się z----e i trzeba będzie płacić.
  • Odpowiedz
  • 0
@Multipurpose_Labels: no jednak jak już wydaję 30k, to chciałbym nim trochę pojeździć. Pierwsze auto to panda, ale dostałem za free no i jest to jednak proste pudełko, którego nie szkoda ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz