Daily reminder: Epidemia samotności wśród mężczyzn tak często opisywania ostatnio przez media jest winą mężczyzn a konkretniej - ich wyglądu. Dzisiejsze kobiece wymagania są gorsze niż nazistowska eugenika.
@zdrajczyciel: A to jest też ciekawa sprawa. Otóż na logikę największą popularnością na takich serwisach powinny cieszyć się idealne dwudziestolatki 90-60-90. Ale tak nie jest i po zsumowaniu tagi "m--f" i "step mom" deklasują wszystko inne. Nie chcę tu tabeli wrzucać, bo i tak mam na pieńku z moderacją xD ale łatwo znaleźć w necie zestawienia najpopularniejszych tagów dla stron prno. Mądrzy ludzie twierdzą, że to jest podświadome
@AusserKontrolle: kto bazuje tylko na wyglądzie? współczuję. Wiadomo że trzeba być zadbanym, ale rozum i ogarnięcie jest znacznie ważniejsze dla budowania związku
@AusserKontrolle myślę że wymagania dzisiejszych kobiet raczej zawężają się do tego żeby nie był chujem, nie zdradzał i był oparciem co dla wielu jest nie do przeskoczenia To nie wymagania kobiet są problemem tylko brak jakich kolwiek skłonności żeby traktować dobrze ta kobietę
@Linnior88: myślę że c----w jest maks 10%. Problemem jest technologia i dobrobyt. Eugenika kobiet doprowadzi do tego, że za 100 lat przeciętny wzrost to będzie 2.2m. Takie przypadki zresztą zdarzały się u innych gatunków jak ta słynna z tagu historia z gatunkiem łosia czy jelenia, który wyginął, bo zbyt duże poroże nie pozwoliło mu normalnie funkcjonować. Nie wiem jak można ignorować fakt że kobieta może wybierać spośród tysięcy albo dziesiątek
@typowyWykopekMizogin ja bym mogła być nawet z 2 cm wyzszym niż ja , problem w tym że ci niscy też wcale nie są mądrzejsi ani bardziej dojrzali Niski i brzydki facet wcale nie stanowi gwarancji bycia lepszym partnerem od tego typowego modela Mam wrażenie że wy powielacie mit że brzydki musi być lepszy a często właśnie jest jeszcze gorszy bo ma zranione ego przez ciągle odrzucanie go
@painis_uranus: gdy mezczyzna mysli, ze laska do niego podbija i robi cos z tym to konczy sie katastrofa. Sam bylem wysmiany jak myslalem, ze jedna dziewczyna sie do mnie usmiechnela. Never again. Kobiety niszcza samoocene mezczyzn i oczekuja, ze on bedzie dla nich ryzykowal kompromitacje. Widac, ze zyjesz w bance.
@Linnior88: nie mówię, że brzydki jest lepszy. I co to znaczy lepszy? Kobiety wybierają topke będąc samemu średnia i potem dziwią się, że topka ma również wybór i nie jest wierna, a potem mówią, że wszyscy są tacy sami mimo że celują tylko w top 10%, a 90% nawet nie dają szansy poznania. To solipsyzm i zaburzenie postrzegania świata. To kobieta może dokonać wyboru jeśli wybiera idiotów to jest jej
@Bestia_z_Jellystone: nigdy wcześniej nie było tak dobrze, zbyt dużo zasobów, zbyt dużo możliwości. Słabsze i gorsze osobniki umierały, nie dożywały możliwości przekazania genów dalej, a jak im się udało to kobieta wybierała najlepszego.
Epidemia samotności wśród mężczyzn tak często opisywania ostatnio przez media jest winą mężczyzn a konkretniej - ich wyglądu.
@AusserKontrolle: Bredzisz, epidemia samotności wśród mężczyzn oczywiście jest winą mężczyzn, ale najczęściej nie wyglądu a ich chorej bani. Wyobraź sobie przez chwilę, że jesteś kobietą wchodzisz na taki wykop i czytasz jaka to nie jesteś zła no normalne, że tacy ludzie srający jadem mają problemy.
Epidemia samotności wśród mężczyzn tak często opisywania ostatnio przez media jest winą mężczyzn a konkretniej - ich wyglądu. Dzisiejsze kobiece wymagania są gorsze niż nazistowska eugenika.
@AusserKontrolle: tak, to wina mężczyzn, a dokładniej spermienia do każdej lochy która sie rusza. Widziałem jakiś obrazek że na tinderze kobiety mają dają pozytywnie 7% swipów a faceci 50%, skąd taka różnica? Ano stąd że chłop widzi dwie nogi i morde lekko ładniejszą od
myślę że wymagania dzisiejszych kobiet raczej zawężają się do tego żeby nie był chujem, nie zdradzał
@Linnior88: ?? Zwykły chłopak cie nigdy nie zdradzi, będzie wierny jak pies. Nie dość że nie będzie miał zbyt wielu okazji, to nawet mu to nie przyjdzie do głowy. W tym momencie mówisz o tzw. ''chadzie''. Choć jeżeli taki jest zbyt kochajacy to też się jakaś lampka zapala, że coś z nim nie tak
Miłej niedzieli
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #redpill #blackpill
Faceciki też nie lepsze
@zdrajczyciel: A to jest też ciekawa sprawa. Otóż na logikę największą popularnością na takich serwisach powinny cieszyć się idealne dwudziestolatki 90-60-90. Ale tak nie jest i po zsumowaniu tagi "m--f" i "step mom" deklasują wszystko inne. Nie chcę tu tabeli wrzucać, bo i tak mam na pieńku z moderacją xD ale łatwo znaleźć w necie zestawienia najpopularniejszych tagów dla stron prno.
Mądrzy ludzie twierdzą, że to jest podświadome
@AusserKontrolle: kto bazuje tylko na wyglądzie? współczuję. Wiadomo że trzeba być zadbanym, ale rozum i ogarnięcie jest znacznie ważniejsze dla budowania związku
To nie wymagania kobiet są problemem tylko brak jakich kolwiek skłonności żeby traktować dobrze ta kobietę
Komentarz usunięty przez autora
Niski i brzydki facet wcale nie stanowi gwarancji bycia lepszym partnerem od tego typowego modela
Mam wrażenie że wy powielacie mit że brzydki musi być lepszy a często właśnie jest jeszcze gorszy bo ma zranione ego przez ciągle odrzucanie go
Komentarz usunięty przez moderatora
@AusserKontrolle: Bredzisz, epidemia samotności wśród mężczyzn oczywiście jest winą mężczyzn, ale najczęściej nie wyglądu a ich chorej bani. Wyobraź sobie przez chwilę, że jesteś kobietą wchodzisz na taki wykop i czytasz jaka to nie jesteś zła no normalne, że tacy ludzie srający jadem mają problemy.
@AusserKontrolle: tak, to wina mężczyzn, a dokładniej spermienia do każdej lochy która sie rusza. Widziałem jakiś obrazek że na tinderze kobiety mają dają pozytywnie 7% swipów a faceci 50%, skąd taka różnica? Ano stąd że chłop widzi dwie nogi i morde lekko ładniejszą od
@Linnior88: ?? Zwykły chłopak cie nigdy nie zdradzi, będzie wierny jak pies. Nie dość że nie będzie miał zbyt wielu okazji, to nawet mu to nie przyjdzie do głowy. W tym momencie mówisz o tzw. ''chadzie''. Choć jeżeli taki jest zbyt kochajacy to też się jakaś lampka zapala, że coś z nim nie tak