Wpis z mikrobloga

Hej poprosze o modlitwe i o rade.
Cierpie na nerwica lekowa itp. mam ogromne zafiksowanie na temat mojego zdrowias. Z faktow mam refluks i lekkie nadcisnjenie tetnicze. Biore na to leki. 15 min temu czulem ze mi puls rosnie spokojnie mialem 100 a nic nie robilem fizycznego.
Cisnienie jak mierzylem przed tym wdzystmim vylo 130/100.
Wzialem hydrxyzyne
Przegrylem popilem woda.

Wczesniej wzialem 150mg na noc trittico (mam to zapisane kd dluzszego czasu).

Serce mnie nie boli, aktualnj nie mma problemj z oddychaniem.

W ciagu ostatnich 7 miesiecy mialem robiona z 15x morfollgie wszystko ok. 4x tk glowy na sor wszystko ok. Jedynie co mam to nadwage

Jechac na sor, dzwonic na pogotowie, czy poczekac jeszcze z 20 min

#sor #zdrowie #nerwica #nerwicalekowa #depresja #pogotowie #mirkomodlitwa
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jechac na sor, dzwonic na pogotowie, czy poczekac jeszcze z 20 min

ale przecież nic Ci nie jest z tego co piszesz, po co masz marnować ich czas i pieniądze?

15 min temu czulem ze mi puls rosnie spokojnie mialem 100 a nic nie robilem fizycznego.

puls 100 nie jest nigdzie w okolicy niebezpiecznego. z reszta masz wyższy i ciśnienie bo tka wygląda atak paniki. puls w okolicy 100 to ja miałem ciągle
  • Odpowiedz
a o NZK pan słyszał, albo zawale, albo udarze? No wlasnie.

co właśnie? nie masz żadnych objawów z wyjątkiem psychicznych.

jeszcze o prionach poczytaj, może masz już w głowie bombe zegarowa i Twoje dni są policzone. dla pewności może lepiej siedzieć w szpitalu bo nie zdążysz nawet karetki wezwać..
@Milo900:
  • Odpowiedz
  • 0
@Milo900 napisałem normalnie to zacząłeś dalej brnąć o zawałach bezpodstawnie zamiast przyjąć do wiadomości, że jedyne czego masz objawy to panika.

To ile można, jakiś limit trzeba mieć aby przestać traktować to poważnie
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@10129 sluchaj to nie jest tak, ze ja to robie specjalnie albo szukam atencji. Po prostu jak mam ten stan, czesc mnie jest w innym stanie. Staram sie jednak uspokoic i juz ogarnalem pewne techniki relaksacji w tym przypadku, ze to nie zawal itp
  • Odpowiedz
  • 0
@Milo900 ale to było chyba wczoraj, a to napisałeś dzisiaj co sugeruje, że sam się wkręcasz. Bo raczej do dzisiaj atak paniki nie trwa
  • Odpowiedz