Aktywne Wpisy
krystse +75
#nepal #protest #swiat
jest tu już środek nocy i chyba trochę spokojniej bo nie słyszę już krzykow protestujących, ale prądu dalej nie ma u nas w budynku.
Dziś wyszedłem tylko na obiad z hotelu żeby przejść do jednej z nielicznych otwartych restauracji (praktycznie wszystkie sklepy i restauracje są zamknięte), na ulicach co chwilę coś płonie - ustawiają sobie stosiki z opon i innego gowna jak na
jest tu już środek nocy i chyba trochę spokojniej bo nie słyszę już krzykow protestujących, ale prądu dalej nie ma u nas w budynku.
Dziś wyszedłem tylko na obiad z hotelu żeby przejść do jednej z nielicznych otwartych restauracji (praktycznie wszystkie sklepy i restauracje są zamknięte), na ulicach co chwilę coś płonie - ustawiają sobie stosiki z opon i innego gowna jak na
źródło: IMG_5382
Pobierz
Frasiu +21

Cierpie na nerwica lekowa itp. mam ogromne zafiksowanie na temat mojego zdrowias. Z faktow mam refluks i lekkie nadcisnjenie tetnicze. Biore na to leki. 15 min temu czulem ze mi puls rosnie spokojnie mialem 100 a nic nie robilem fizycznego.
Cisnienie jak mierzylem przed tym wdzystmim vylo 130/100.
Wzialem hydrxyzyne
Przegrylem popilem woda.
Wczesniej wzialem 150mg na noc trittico (mam to zapisane kd dluzszego czasu).
Serce mnie nie boli, aktualnj nie mma problemj z oddychaniem.
W ciagu ostatnich 7 miesiecy mialem robiona z 15x morfollgie wszystko ok. 4x tk glowy na sor wszystko ok. Jedynie co mam to nadwage
Jechac na sor, dzwonic na pogotowie, czy poczekac jeszcze z 20 min
#sor #zdrowie #nerwica #nerwicalekowa #depresja #pogotowie #mirkomodlitwa
ale przecież nic Ci nie jest z tego co piszesz, po co masz marnować ich czas i pieniądze?
puls 100 nie jest nigdzie w okolicy niebezpiecznego. z reszta masz wyższy i ciśnienie bo tka wygląda atak paniki. puls w okolicy 100 to ja miałem ciągle
Po tym jak wziales hydroxyzyne bylo lepiej. Zasnalem i bylo ok. @Galaktoboureko tak srednio, ale cos tam robie w tym kierunku
co właśnie? nie masz żadnych objawów z wyjątkiem psychicznych.
jeszcze o prionach poczytaj, może masz już w głowie bombe zegarowa i Twoje dni są policzone. dla pewności może lepiej siedzieć w szpitalu bo nie zdążysz nawet karetki wezwać..
@Milo900:
Bawi cie to?
To ile można, jakiś limit trzeba mieć aby przestać traktować to poważnie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu