Wpis z mikrobloga

Jak słyszałem pytanie o Yennefer to taka żenada że jprd. To nie mogło być na prawdę to musiało być reżyserowane. Dwóch niby grało w wiedźmina ale nawet nie wspomnieli w którą część, czyli pewnie w 3 gdzie motyw bzu i agrestu przewija się cały czas. No ale oni to "te potworki zabijali a nie" interesowali się co się dzieje. To nawet mój znajomy największy tłuk grał przede wszystkim dla fabuły. No i na koniec jakoś wybrnęli gdzie mimo podpowiedzi strzelali na ślepo. Trafiłem na to przypadkiem i się zatrzymałem przez ostatnią aktywność pod tagiem na wykopie, bo telewizji prawie że nie oglądam, no i przypomnieli mi dlaczego.

#awanturaokase
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czy_pisiont: ja właśnie niedawno ogrywałem Wieśka 3 na PS5 grając typowo pod platynę i nie skupiając się zbytnio na fabułę to mimo tego zapamiętałem że zapachem perfum był bez i agrest a tu niby dwóch grało i żaden nie pamiętał.
  • Odpowiedz
@czy_pisiont: Wiedźmin 3 wyszedł już prawie 10 lat temu więc nawet jak ktoś go ograł to nie koniecznie musi pamiętać o takich szczegółach. Ja wiedziałem tylko dlatego, że pierwsza misja się nazywała "Bez i agrest"
  • Odpowiedz