Aktywne Wpisy

Fizyk_Dawid_Pasieka +181
#gospodarka #polska #uniaeuropejska
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.

źródło: 1000044173
Pobierz
Pytanie rynkowe: za ile byście wystawili taki zestaw na sprzedaż? Switch jest 1. generacji.
#nintendoswitch #switch #nintendo
#nintendoswitch #switch #nintendo

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#tinder #kociochpyta
@nowy_swit: jak diler, dostajesz p̶i̶e̶r̶w̶s̶z̶ą̶ ̶d̶z̶i̶a̶ł̶k̶ę̶ trochę lajków od zainteresowanych tobą kobiet (xddddddd) za darmo a potem źródełko magicznie wysycha (no co za przypadek) i musisz kupić boost, premium, ultra premium i turbo premium.
Płać, goju!
jestem niby przegrywem ale kase mam, chce tylko porochac raz w tygodniu typiare co mnie tez bedzie chciala zamiast na dziiwki chodzic. i chce ja znalezc w necie i sie spotkac w realu . co poradzisz
@nowy_swit: przykro to pisać, ale to się nie spina. Dlaczego ma ciebie pożądać?
Jeżeli masz takie ciśnienie, to idź na dziwki, tam przynajmniej masz jasną sytuację i pewność rezultatu transakcji.
Tam jak laska założy konto to w ciągu godziny ma kilkuset kolesi w kolejce. Najsilniejszym nawet babom spierze to mózgi. One tam siedzą i przebierają jak stare baby w jabłkach na targu. Albo po prostu odrzucają jak leci żeby podbić sobie ego.
Poza tym w realu masz szansę zaistnieć dla babki czymś więcej niż tylko zdjęciem i liczbą przedstawiającą wzrost.
jednak poprzestane na dziwkach w takim razie
Komentarz usunięty przez autora
@nowy_swit: skąd taka nienawiść do samego siebie?