Wpis z mikrobloga

jak dziala tinder, jest opcja zalozyc go anonimowo bez fb i zeby ludzie ktorzy maja moj nr telefonu mnie nie wystalkowali na nim? powazne pytanie bo nie znam sie, raz go chyba zalozylem albo badoo nie pamietam ale szybko sie porylem i usunolem xD chce anonimowo miec i tyle, takie pytanko xd
#tinder #kociochpyta
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak dziala tinder

@nowy_swit: jak diler, dostajesz p̶i̶e̶r̶w̶s̶z̶ą̶ ̶d̶z̶i̶a̶ł̶k̶ę̶ trochę lajków od zainteresowanych tobą kobiet (xddddddd) za darmo a potem źródełko magicznie wysycha (no co za przypadek) i musisz kupić boost, premium, ultra premium i turbo premium.

Płać, goju!
  • Odpowiedz
Z tego co mi koleżanka mówiła, to gdzieś tam można zablokować ludzi, których masz w swojej książce telefonicznej w telefonie, nie wiem jak z kontaktami na FB, ale może też coś jest.
  • Odpowiedz
@nowy_swit: na tinderze siedzi pewien szczególny typ kobiet, z którym nie życzę ci styczności. No chyba że jesteś kasiastym oskarkiem i do tego lepszym manipulatorem niż one, ale wtedy i tak nie potrzebujesz tindera jak już pisałem bo ogarniesz sobie dupę w realu.

• Odpowiedz
  • 0
@gorobei: jak jestes znawca to ci napisze to mi doradzisz moze jak sie znasz
jestem niby przegrywem ale kase mam, chce tylko porochac raz w tygodniu typiare co mnie tez bedzie chciala zamiast na dziiwki chodzic. i chce ja znalezc w necie i sie spotkac w realu . co poradzisz
  • Odpowiedz
@nowy_swit: nie poradzę, sorki. Mogę tylko odradzić tindera. Są chyba inne portale gdzie ludzie szukają i znajdują ludzi do takich układów jak piszesz ale nie pamiętam jakie.
  • Odpowiedz
jestem niby przegrywem ale kase mam, chce tylko porochac raz w tygodniu typiare co mnie tez bedzie chciala

@nowy_swit: przykro to pisać, ale to się nie spina. Dlaczego ma ciebie pożądać?

Jeżeli masz takie ciśnienie, to idź na dziwki, tam przynajmniej masz jasną sytuację i pewność rezultatu transakcji.
  • Odpowiedz
@nowy_swit: samotne. Na tinderze. Machający papież.
Tam jak laska założy konto to w ciągu godziny ma kilkuset kolesi w kolejce. Najsilniejszym nawet babom spierze to mózgi. One tam siedzą i przebierają jak stare baby w jabłkach na targu. Albo po prostu odrzucają jak leci żeby podbić sobie ego.

Poza tym w realu masz szansę zaistnieć dla babki czymś więcej niż tylko zdjęciem i liczbą przedstawiającą wzrost.
  • Odpowiedz
  • 2
@gorobei: to namowiles mnie zeby nie kupywac nowej karty i instalowac w starym telu, dzieki wielkie nawet sobie chyba nie zdajesz sprawy. bo jak tak pomyslalem to calkiem logiczne co piszesz
jednak poprzestane na dziwkach w takim razie
  • Odpowiedz