Aktywne Wpisy
mroz3 +109
Beka z terapii i pokolenia płatków śniegów.
Co druga tinderówka w opisie coś o terapii i przepracowywaniu problemów XD. Ja p------e jak czytam jakiegoś cuckolda, który to popiera to widzę w głowie takiego Zakolaka Norwooda, który robi za beta providera jakiegoś karyńska i uważa że to normalne. Chodzą na terapię dla par za którą cuck płaci i słucha że ona musi się wyszaleć bo ma problemy z deklem i karuzela kutang to
Co druga tinderówka w opisie coś o terapii i przepracowywaniu problemów XD. Ja p------e jak czytam jakiegoś cuckolda, który to popiera to widzę w głowie takiego Zakolaka Norwooda, który robi za beta providera jakiegoś karyńska i uważa że to normalne. Chodzą na terapię dla par za którą cuck płaci i słucha że ona musi się wyszaleć bo ma problemy z deklem i karuzela kutang to
Co z tego, że poszczególne dzielnice są przyjemne, skoro osoba mająca tutaj przesiadkę (i chwilę czasu), jedyne co zapamięta z miasta to bezdomnych i ćpunów XD
#katowice #slask
https://wykop.pl/wpis/78407017/wpis
Dla mnie przebywanie w centrum tego miasta - menelskiego chlewu to jest całkowita ostateczność. Strach tam przechodzić nawet w biały dzień, a wszechobecny smród żuli to niemal jakbyś na śmietnisku przebywał. Pozdrawiam
To już taka tradycja w Katowicach.
A poza tym co chcecie z nimi zrobić? To wolny kraj i nie da się z nimi nic zrobić