Wpis z mikrobloga

Serio było zdjęcie FASowej, jak leci na dwa bataty? xDDDD

@CzeczenCzeczenski: Nawet jeśli to absolutnie nic dziwnego, niektórym to by chyba wszystkie włosy z głowy wypadły jakby się dowiedzieli na przykład jak perwersyjne są kobiety które znają sami.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: nie chodzi o to, że to coś dziwnego. Chodzi o to, że grubas jak się o tym dowiedział, to pewnie rzucał meblami i r----------ł wynajęte mieszkanie xD
  • Odpowiedz
@marv0oo: Szczerze? Niektórzy pewnie teraz mnie nazwą cuckiem, ale co jest niby złego w tym, że jeśli w czasie kiedy nie znałeś jakiejś laski ona sobie poleciała na te 2 baty xD Mam wrażenie, że autentycznie kontakt niektórych wykopków z kobietami to się skończył co najwyżej na oglądaniu streamów Szymola. To, że ludzie uprawiają s--s nawet w takich konfiguracjach jest totalnie normalne o ile kogoś nie zdradzasz na przykład.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: wystarczy, że w 2019/20 była afera jak jeden z Mirków wbił na tajną kobiecą grupę na fb i wrzucał posty na wykop. To co chwilę jakaś się chwaliła, że ma chłopa a na boku ciągnęła 3 chłopom w klubie w weekend ( ͡° ͜ʖ ͡°). Gdzieś nawet mam cały folder ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
wystarczy, że w 2019/20 była afera jak jeden z Mirków wbił na tajną kobiecą grupę na fb i wrzucał posty na wykop. To co chwilę jakaś się chwaliła, że ma chłopa a na boku ciągnęła 3 chłopom w klubie w weekend ( ͡° ͜ʖ ͡°). Gdzieś nawet mam cały folder ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@dawidczeta: Dobrze rozumiem, ale co tak właściwie na
  • Odpowiedz
@Cztero0404: prawdziwa natura dziewczyn. Nie jest to normalne, że grupa składająca się z 20-30k kont żeńskich przeprowadza tam topici w stylu, kto ile razy zdradził chłopa i się chwaląc tym na grupie. I Ba to nie były fake profile ( ͡° ͜ʖ ͡°). Pozatym jakie wytykanie palcem na złość polek. Po prostu chłop udostępnił prawdziwość polek co jest słusznym krokiem, bo afera bardzo duża była z
  • Odpowiedz