Wpis z mikrobloga

• 0
@pietrucha_pe: Po Bookingu to widzę że to jest jeden z najdroższych hoteli w Warszawie. Oczywiście że są jeszcze takie za 3-5 tysięcy ale w skali hoteli ( oczywiście na bookingu można wynająć pokój za 15 tysięcy za dobę u osoby prywatnej) w Warszawie to jeden z najdroższych
  • Odpowiedz
@Yerk1999: przejeżdżałem tamtędy wczoraj i beka bo po drugiej stronie ulicy wisi banner o loterii chyba napojów FRUGO xDDD

nie wiem co jest tam takiego luksusowego, mariott jak byłem wcale nie jest zły i ma dobre śniadania
eSUBA94 - @Yerk1999: przejeżdżałem tamtędy wczoraj i beka bo po drugiej stronie ulicy...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@pietrucha_pe: no cóz... albo faktycznie jestes biedakiem (przynajmniej umysłowym) pozujacym na bogacza bo drozszy telefon sobie sprawil (byc moze na raty), albo jestes nowobogackim durniem w ktorego ocenie taki telefon to wyznacznilk statusu spolecznego (czyli tez bieda umyslowa).
  • Odpowiedz
wiem ze robactwo zawsze sie trigeruje

@pietrucha_pe: Okej misiu kolorowy. :) Uwierz mi na słowo że przez lata używałem wielu flagowców, ale nigdy mi nie przyszło do głowy by pomyśleć że jestem z tego powodu kimś lepszym i/lub by pomyśleć że ktoś kto nie kupił flagowca jest kimś gorszym. Twoje podejście jest tym bardziej absurdalne że uważasz się za kogoś elitarnego z powodu posiadania dobra produkowanego i sprzedawanego masowo (facepalm).
  • Odpowiedz
@maniac777: No co mam powiedzieć, tak jak ładuje bezprzwodowo mojego flagowaca i patrze na wasze smutne miny na przystanku, mijając was w moim mk4 to czuję się lepszy. Czuję wtedy satysfakcje, że sie uczyłem i nie musze na kogos robic do konca zycia, stresować sie, że stopy rosną. To jest uczucie złożone, wypadkowa wysokiego IQ połączona ze skłonnością do umiarkowanego ryzyka. Takie cechy pozwalają małemu % społeczeństwa żyć lepiej niż
  • Odpowiedz