Aktywne Wpisy
Pandzia_art +147
Cześć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do
Jacques-Pierre +301
Obczajcie to. Jest sobie onlyfansiara, Lily Phillips. Licząc zapewne na zwiększenie przychodów ze swojego OF, postanawia przespać się z setką facetów jednego dnia.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.
"Chleba i róż" (ang. "Bread & Roses") to nowy dokument Apple TV+, który wyreżyserowała Sahra Mani.
https://upflix.pl/aktualnosci/chleba-i-roz-zwiastun-nowego-dokumentu-apple-tv-2024-10-19?utm_source=wykop.pl
#upflixappletv <= tag do obserwowania/czarnolistowania
#appletv #appletvplus #upflix #breadandroses #upflixtrailers