Aktywne Wpisy
Sebastix +905
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

dwa__fartuchy +260
Cześć Koleżanki i Koledzy, dawno mnie tu nie było (ʘ‿ʘ) Jak żyjecie?
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja

źródło: 009303B9-5844-4A51-AEEF-AD2CA145CAA7
Pobierz
Wstępnie myślałem o:
Wyspa Bolko
Rynek
Wieża Piastowska
Muzeum Polskiej Piosenki - warto?
Wenecja
Most Groszowy
Amfiteatr - będzie coś widać z zewnątrz?
Będę z różowym, planujemy przyjechać pociągiem. Polecacie coś do jedzenia? Nie mamy jakichś konkretnych preferencji. Wycieczka typowo jednodniowa.
Fajne jest zoo - jednak jak na jeden dzień przyjeżdżacie to możecie nie mieć tyle czasu.
Dodałbym jeszcze pokazy nowej fontanny na stawku Barlickiego ( otworzyli 1 maja po remoncie ) napewno jest o 21:00 a czy wcześniej to nie pamietam, polecam sprawdzić :)
Obiad polecam w masce w rynku - burger z jelenia jest ciekawy
@margitsziget: tego ja akurat nie polecam
Niebo - ciostka i kawa,
Tutaj - kawa i śniadania,
Bonjour Café - kawa, śniadania,
Kofeina - kawa, śniadania,
@rosomak94: bardzo warto teraz, jesienią, jest ślicznie.