Wpis z mikrobloga

Nie chcę bronić #budda jeden mój wpis pojawił się nawet na filmiku u Konopskyyyy ALE
Patrzą na to jak nieudolna zazwyczaj jest polska policja i różne służby specjalne (patrz Jaworek, Majtczak itd.)
Czy możliwe jest żeby jednak się pomylili?
Co jeżeli było tak, że zobaczyli chłopa 25 lat, który ma miliony na koncie, organizuje jakieś loterie (które wszystko na to wskazuje były jednak w pełni zgodne z prawem i legalne) Zawinęli go z wielkim hukiem, nagraniem, zabraniem 51 samochodów na lawetach i przyklepaniem z automatu aresztu.
Czy możliwe żeby za X czasu okazało się, że jednak nic na niego nie mają, wszystko było legalne, będą musieli go wypuścić i jeszcze prawdopodobnie zapłacić ogromne odszkodowanie z naszych pieniędzy za niesłuszny areszt? XD

To co pisałem wcześniej we wpisach, to od samego początku w tej historii nie klei mi się to, że pierwsze przekazy do mediów oraz nawet tytuł filmu z zatrzymania pisał LOTERIE LOTERIE LOTERIE, a później, że pranie kasy i zorganizowana grupa.

#polsiyoutube #kiciochpyta #ankieta
Przegrywex - Nie chcę bronić #budda jeden mój wpis pojawił się nawet na filmiku u Kon...

źródło: buda

Pobierz

Czy Budda jest winny?

• Tak 87.1% (203)
  • Nie 12.9% (30)

Oddanych głosów: 233

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Przegrywex: Nawet samo to, ze trzymal sie z SKAZANYMI ludzmi, jak ten marcin ktory okradl panstwa na 80 mln eur vat juz powinno dac Ci do myslenia, ze raczej jest mala szansa na to ze nic zlego nie zrobil
  • Odpowiedz
@Przegrywex: No, porównywanie dokonań policji kryminalnej i drogowej na szczeblu lokalnym do struktur specjalnych i centralnych to doskonały fikołek logiczny. Poza tym państwo może śpi jak komuś ryja obiją albo babke zabiją na pasach, ale jak państwu dochody zabierasz to cię dopadnie w jedną chwilę. Poza tym zakładasz, że nie tylko CBŚP jest w błędzie ale też KAS i jeszcze PK.

p.s. Capone został dojechany za podatki a nie za
  • Odpowiedz
@sberatel: to ustawka, Budda wszystko zorganizował dla promocji swojego kanału. Po wyjściu z więzienia zrobi kolejna loterie na otwarcie kanału, bo nie spodziewał się, że go zamkną za kratami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nieumiemwloginy: ten co był u szalonego reportera z brudami na MGP i następnie wziął się za Budde. Byłem w kontakcie z Arturek ale niestety postanowił zrobić coś, czego nie ustalił z nikim i go zatrzymali w maju za szantaż. Siedzi do dzisiaj.

https://www.instagram.com/artur_poprostu?igsh=MTJxbDY5c2cxNTc2Ng==

Jego nagranie tuż sprzed spotkania z Budda i prowokacji. Obejrzyj dokładnie ze zrozumieniem

https://youtu.be/MiMn5k2kF1Y?si=k8lnPAsCCHBOUKT6
  • Odpowiedz
@lechiffre_777: A co strzeliło temu Arturowi do łba żeby zrobić ten szantaż? Przecież dzięki temu tylko uwiarygodnił Budde i narobił sobie problemów. Jakby ujawnił te brudy od razu to Budda byłby skończony w opinii publicznej, a to czasami bardziej bolesne niż odsiadka. Tutaj też sprawa śmierdzi.
  • Odpowiedz