Aktywne Wpisy
Tarciuch +53
Słuchajcie, czy ja zwariowałem, czy ktoś mnie śledzi i robi się już przerażająco?
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
Koyana +504
Maciej Rybus został zostawiony przez ruską żonę, w momencie, gdy zaczął grać amatorsko i przestał zarabiać grube pieniądze. Warto dodać, że na początku znajomości, ona w ogóle nie zwracała na niego uwagi. Zaczęła dopiero, gdy dowiedziała się, że był bogatym piłkarzem. Maciej zostawił dla niej narzeczoną, a potem nie opuścił Rosji, w momencie, gdy wybuchła wojna, przez co spadła na niego krytyka ze strony kibiców. Tymczasem wystarczyło, że przestał dobrze zarabiać, żeby
#bmw #motoryzacja #mechanikasamochodowa #e39 #e46 #autobachus
Co lepsze?
co chcesz osiagnac ta wymiana odmy?
jezeli walczysz ze spalaniem oleju to fabryczna odma jak jest sprawna to dziala dobrze. w bmw brata nic nie bierze oleju, co zreszta potwierdza nie tylko sprawdzanie stanu bagnetem ale tez brak sadzy na wydechu. odma febi wymieniana pare miesecy temu