@Mega_Smieszek: kozak giera, niedługo planuje jakieś kolejne podejście, podoba mi się ten motyw takiego mmorpga w grze singleplayerowej, bo dosłownie tym jest ta gra.
@Mega_Smieszek: Oj tak. Pamiętam że za dzieciaka ogrywałem demo i ten wielki świat + mocne inspiracja Diablo mną mocno wstrząsnęły, sama koncepcja wielkiej mapy gdzie potrzeba konia aby się sprawnie przemieszczać, która ma różne biomy typu pustynia, lasy, góry, też mi wtedy rozwalała mózg....a jeszcze co jakiś czas trafiał się jakiś wielki boss typu smok albo gigantyczne pająki. Jedna z nielicznych gier które kupiłem w oryginale w pudełku, udało mi
@djtartini1: jest dość specyficzna, zupełnie inna od Diablo 2 np. Questy poboczne to taka gadka szmatka, raczej bierzesz quest nie czytając i idziesz do znacznika, a questów jest od groma, mi to pasowało. Samo szlachtowanie potworków jest świetne. No dosłównie, jakbyś grał w grę mmorpg, ale bez innych graczy. Myślę, że warto dać szanse, bo klimat tej gry jest świetny, i bardzo fajnie jest zrobiona sama mapa świata, jest ogromna.
@bary94pl: @PetalMind ds sie w to pograć w jakiejś sensowniej rozdzielczość? Ostanio próbowałeś ze steama to było zablokowane dobrze jakichś 480p i rozciagalo mi na cały ekran
#gry #gimbynieznajo
źródło: Sacred_game
Pobierzźródło: 51XMV29QYZL
Pobierz