Aktywne Wpisy

wykop +98
Dzień dobry, Wykop! 🚀
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Chcielibyście zobaczyć Andrzeja Dragana w roli naszego gościa w AMA?
- TAK, chętnie zobaczę takie AMA na Wykopie! 68.6% (1587)
- NIE, naukowe AMA mnie nie interesują. 31.4% (725)

powodzenia +7
czy mam rację nie chcąc zapłacić fachowcowi za tak położoną tapetę? przez te szpary widać gdzie był pasek tapety klejony.
#remontujzwykopem
#remontujzwykopem

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
ten coraz bardziej się odkleja chyba xD
#konfederacja #polityka
źródło: 1000007974
PobierzPraworządność miała zostać przywrócona z tego co KO twierdziło. Możesz mi wyjaśnić jak to jest możliwe, że jedne wyroki SN są akceptowane przez rząd a inne nie? W dodatku akceptowane są te które są na rękę rządowi, a nieakceptowane które nie są na rękę. Czy to przypadek? Nie sądzę. To po co w ogóle w Polsce SN?
Nie wystarczyłoby zastąpić SN Bodnarem? Wtedy 100%
@Chris_Karczynski: tu przestałem czytać. Zapomniałem, że z sekciarzami konfedepisu się nie dyskutuje.
btw. jakie wyroki TK Bodnar sobie akceptuje, a jakie nie?
@Pan_Wiesiek: No własnie, bo i tak nie wiedziałbyś jak się odnieść do reszty zielonko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Chris_Karczynski: "mordo warzne rze pizzzz nie rzondzi"
Tak wygląda praworządność u uśmiechniętych.
@DIO_Brando: a mimo to nadal orzeka?
@Chris_Karczynski: kłamstwo i manipulacja
@markus666: kto twierdzi że wcześniej była praworządność? Skąd te urojenia?
Nigdzie tak nie napisałem i nie zasugerowałem.