Aktywne Wpisy

andot +39
Czyli ofiara miała "szczęśliwą rodzinę, męża, dzieci, regularnie jeździli na zagraniczne wakacje", a pracowała na cieciówce UW... Halo ziemia, coś mi tu nie bangla.
#warszawa #kryminalne #uw #pieklomezczyzn
#warszawa #kryminalne #uw #pieklomezczyzn
miro-lanka +891
Zasady proste, plusujesz, jak będzie wygranko to dostajesz 10%
W przeliczeniu będzie jakieś pół miliarda wygranej czyli masa pieniędzy.
Druga nagroda dla osoby która napisze na co by przehulała takie pieniądze w wysokości 1 mln PLN (jeśli będzie główna wygrana)
Zielonki nie
W przeliczeniu będzie jakieś pół miliarda wygranej czyli masa pieniędzy.
Druga nagroda dla osoby która napisze na co by przehulała takie pieniądze w wysokości 1 mln PLN (jeśli będzie główna wygrana)
Zielonki nie

źródło: 1000141235
Pobierz
Zamówiłem paczkę we wtorek o 2 nad ranem (więc oewnie to samo byłoby zamawiając w poniedizlake wieczorem) i przesyłka miała iść 1-3 dni, czyli do piątku, a nie doszła w aplikacji też mam wpisane wtorek - piątek.. Było tam ubranie potrzebne mi na weekend, więc trochę mi to zaszkodziło., Jakbym wiedział to zamawiałbym w innym sklepie
#ubierajsiezwykopem #zakupy #lpp #modameska
W tym tygodniu trwa produkcyjne uruchomienie robotyki magazynowej w magazynie pod Bydgoszczą, może Twoje zamówienie złapało opóźnienie gdzieś w tym obszarze.
@Polinik: Knapp im to robi, że nie ogarniają?
Nie to, że nie ogarniają, typowe problemy z go-live automatyki, zawsze jest jakaś czkawka przy starcie systemu na produkcji, czy to Vanderlande, Distrisort, Geek+ czy inni.