Wpis z mikrobloga

@nimamkolan mógł tez kupić XTB, Mirbud, Synektik czy Unimot i zarobić więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°) wymieniłem tylko spółeczki z banana które przewijały sie na tagu i oczywiście pije tu do twojej szydery, ze na bananie tylko spadki a u hamburgera wzrosty
  • Odpowiedz
@maniek74 oczywiście że posiadam unimot kupowany w covidzie w ilości ponad 100 akcji xD
Xtb to też oczywisty kozak, z mirbudu wysyłałem się po zawaleniu hali, zostawiłem erbud z budowlanki. Myślałem że będą kontynuować politykę skupów które prowadzili 2 lata z rzędu chyba w 20 i 21
  • Odpowiedz
@maniek74 albo co miesiąc kupować cndx i olać jakieś wynalazki kiedy te wasze gówna przestaną rosnąć a zawsze przestają. Oczywiście ty wybierasz tylko te rosnące zawsze ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@nimamkolan ale ty piszesz o inwestowaniu pasywnym dla ludzi którzy nie ogarniają rynku i chcą oszczędzać na emeryturze, ja wybieram aktywne granie a zyski realizuje na bieżąco
  • Odpowiedz
@nimamkolan czyli twoim zdaniem zarabiać na giełdzie da się tylko inwestując pasywnie w ETF? Ochłoń chłopie, widac ze u------s kwit właśnie na jakimś mercatorze czy jsw bo nie potrafisz zarządzać ryzykiem
  • Odpowiedz