Wpis z mikrobloga

żartowałem trochę wariaty, prędzej wam będę bił brawo jak będziecie w pasach zjeżdzali na szpitalkę, ja piję wódkę mam się dobrze
z fartem
#oswiadczenie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@stormi: fajna psinka sobie chodzi wesoło szczeka czego więcej chcieć? Trzeba dawać szanse na rozwój tym których życie niedostatecznie nagrodziło na starcie kicia, ja taki jestem litościwy i wrażliwy właśnie
z fartem
  • Odpowiedz
  • 1
@atteint: a nie wiem, wiesz jak to jest z przybłędami, mało się o nich wie, ciężko wyszkolić z racji na wiek, czy wcześniejsze przyzwyczajenia jakieś, no ale zobaczymy, to czas pokaże co i jak
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: bardzo mi się podoba, że mimo wszystko dajesz mu szansę i nie skreślasz go na starcie, pomimo jego ewidentnych defektów. to się chwali.
  • Odpowiedz
  • 1
@atteint: zawsze lubiłem zwierzęta, i zwierzęta lubiły mnie, bo jestem dobrym człowiekiem, stąd też myślę, że aż tyle psów w moim życiu się znalazło, niektóre udało się wyszkolić i ułożyć na potulne, inne skakały do gardła, no ale praca ze zwierzętami nie należy do łatwych nigdy, nikt nie obiecywał fiołków, wiedziałem na co się piszę
z fartem
  • Odpowiedz