Wpis z mikrobloga

Dzięki mireczkowi @lecoffe i jego rozbiórce Bortnikoffa, dziś moja żona poznała zapach oudu <3. Cytuję: "co tu tak wali gnojem?".

Uprzedzając pytania i sugestie, poznała już Kourosa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kto rozbierze Oud Maximus? :D

#perfumy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@cichyluki88: W ogóle :P ja ją rozumiem. Jak ktoś jest przyzwyczajony do TOP 10 z Sefory czy Daglasa to nie ma co oczekiwać tolerki na oud, zwłaszcza, że Lao Oud to jeszcze nie jest najgorsze co z agaru i piżma można wycisnąć do flakonu :D

Takie życie. Musi się pogodzić z hobby męża :D
  • Odpowiedz
@markaron nie powiedziałbym że aspekt oudowy jest to jakiś turbo mocny. Przez pierwsze kilka minut jest dosyć wymagający, ale później ja tam same piękności czuję. Na pewno nastawiałem się na coś gorszego po przeczytaniu recek na fragrantice.
  • Odpowiedz
  • 1
@lecoffe: Zgadzam się, pierwsze minuty są trudne, potem jest słodko i lekko kwiatowo. Ogólnie bardzo udana kompozycja, ale trzeba lubić oud żeby ją docenić.
  • Odpowiedz
@markaron: jak chcesz rozwodu to zapraszam na moj stragan:
FM the Night 36pln - anal terror z podduszaniem byczymi spoconymi jajami plus roza szafran itp ale glownie to zapach totalnie ociekajacego testosteronem byka.
Pryn Aranyaka 20pln - masz tu tynkture z wlosow kozy, kastoreum, cywat i c--j wie co jeszcze.
Prin Haxan 16pln - tutaj poczujesz sie jak koziol skaczacy po pieknej zalesionej gorzysten krainie.
Prin Mongolia Mriga 36pln -
  • Odpowiedz