Aktywne Wpisy
dondussy +162
Od pół roku słuchałem psa sąsiada jak ujadał od godziny 7 rano do 16, dziś zadzwoniłem po policję, o dziwo przyjechali i ukarali ich mandatem za zakłócanie spokoju, sorry ja wróciłem po 12h nocce z kołchozu nie będę z gościem, który nie potrafi odpowiedzieć dzień dobry nawet dyskutował, bo nie ma sensu.
Potem schodze i jego żonka do mnie czy to ja dzwoniłem po policję? Odpowiadam, że tak(tu mój błąd, ale chyba
Potem schodze i jego żonka do mnie czy to ja dzwoniłem po policję? Odpowiadam, że tak(tu mój błąd, ale chyba
wfyokyga +166
Dzień dobry, coś się popsuło i nie mogłem dodawać czołgów. Bana dostałem za wpis cytuje bez wulgaryzmów "Wuje usuneli mi wpis z tekstem bajo jajo, nie mam siły do tej urwy". Przy najmniej to jest w naruszeniach usunięte, jako naruszenie regulaminu i nieodpowiednie treści. Na starym wypok, klikałeś informacje o banie i cie odsyłało za co konkretnie. Teraz trzeba się chyba domyślać ALE ale, nie wykluczam masowego zgłaszania przez onuce, podobne teksty
@jutrobedzieinaczej: a kia pro ceed?
Producenci zwietrzyli okazję i zaczęli produkować coś czego kiedyś nie było, na co wykreowali popyt.
Dane inne nie będą, bo jak mogą być, skoro usuwa się z gamy nadwozi kolejne pozycje, A te ko skrętne zostają, więc napiszę jeszcze raz - Klient kupi co jest.
Odobiscie nie kupię nigdy suva, bo to nadwozie nie ma NIC, czym mogło
Bez sensu to są cross-overy i quasisuvy w stylu BMW X1, które często nie mają nawet napędu 4x4. Albo te z linią dachu taka, że roweru nawet nie wsadzisz bo musi być Coupé xd
Jedyna zaleta suva jaką ja widzę, to lepsza widoczność. Nic więcej.
@jutrobedzieinaczej: Nie zrobią. Już robili Logana i się kompletnie nie przyjął, bo nawet nie pasuje do 'profilu' Dacii. Sedan ma pachnieć pieniędzmi i sznytem a w tej marce nie o to chodzi. Wyszło Sandero z doczepioną budą.
Jogger wygryzł zarówno Logana MCV jak i Dokkera. Wszystko logiczne i rozsądne patrząc przez pryzmat producenta.