Wpis z mikrobloga

Wykupiłem płatny raport po vinie dla Peugeota 2008, rocznik 2018, może ktoś bardziej obeznany w prostach slowach wyjasnic co to oznacza? w sumie jedyna niewiadoma z calego raportu a tak to ok

#motoryzacja #peugeot
Dante15 - Wykupiłem płatny raport po vinie dla Peugeota 2008, rocznik 2018, może ktoś...

źródło: image

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dante15: nie znam się więc się wypowiem, brzmi jak zmiana softu do sterowania silnikiem (akcja serwisowa) żeby nie był już taki ekologiczny jak w dokumentach bo pewnie się psuł.
  • Odpowiedz
  • 0
obecny wlasciciel nie wie, czy to zostalo zalatane. Czy jesli to jedyna skaza, to auto moze byc ok do kupna wedlug Was?
  • Odpowiedz
@Dante15: musiał byś zdobyć Vin do ASO zadzwonić czy auto podlega akcji serwisowej i czy już może na niej było. Ewentualnie wyciągnąć historię po Vin. Bo mogło być , a mogło nie być.
  • Odpowiedz
@Dante15 kurde człowieku, obecnie na tagu motoryzacja masz chyba z 5 aktywnych wątków o tym silniku w tym znalezisko z ponad 500 wykopami o gościu z który zrobił protest z powodu tego silnika we Francji. Także o pozwach zbiorowych itd.

Wysil się minimalnie.

Patrz co wyskakuje jak się wpisze to co Ci proponowałem:
Golfinho - @Dante15 kurde człowieku, obecnie na tagu motoryzacja masz chyba z 5 aktyw...

źródło: temp_file1552831445854649576

Pobierz
  • Odpowiedz