@Amatorro: To te same polki które boją się wyjść na ulicę wieczorem bo ktoś może zrobić im krzywdę a zarazem wielbią morderce i chca uniewinnienia go? Równie dobrze on mógłby je napaść czy potrącić ale co ja tam wiem xdd
@Koner1391: oczywiście, że niewinny. To nic że jedną z kobiet którą zamordował to rozjeżdżał samochodem tak długo aż zrobiło się z niej spaghetti (to jego słowa). Na szczęście sąd nie opiera się na emocjach tylko na faktach.
@BozenaMal dobra już nie koloryzuj. Jechał 102 mph w miejscu gdzie był limit 40 i duży ruch pieszych dookoła drogi. Taki majtczak czy inny froguś co jeździ po mieście jak wariat i skończyło się to tym wypadkiem.
Tyle że tam się nie piernicza z takimi. Ten dostał chyba 23 lata, widziałem inna laske co wracała n------a i też zabiła dwie osoby, dostała 14. Nie jechała bardzo szybko ale za to wydmuchała
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
źródło: Screenshot_1445
Pobierzźródło: temp_file5156694122635702250
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Tyle że tam się nie piernicza z takimi. Ten dostał chyba 23 lata, widziałem inna laske co wracała n------a i też zabiła dwie osoby, dostała 14. Nie jechała bardzo szybko ale za to wydmuchała