Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qew12: ja to miałem manię kompulsywnego spoglądania na moje buty zimowe (szczególnie na początku gimbazy), ponieważ różni ludzie chodzili w podobnych glanach i sprawdzałem, czy aby na pewno wyszedłem ze szkoły w swoich.

A w podbazie rówieśniczka kilka razy zrzuciła mi kurtkę zimową i worek z butami na brudną podłogę w szatni, bo ktoś wieszał swoje rzeczy na moim wieszaku, więc ja wieszałem na haczyku obok, który to - jak
  • Odpowiedz
@qew12: Ja kiedyś kumpla kurtkę z-------m przez pomyłkę(kupił sobie taką samą, a nigdy go w niej nie widziałem), a jakoś mi umknęło, że tego dnia bez kurtki przyszedłem, i zawinąłem ją do plecaka, jakie było moje zdziwienie gdy w domu ją odwieszam, a tam "ona" wisi na miejscu XD Dobrze, że to mój dosyć dobry kolega był i jakiejś większej inby nie było z tego, tylko pośmieszkowaliśmy sobie, że pewnie
  • Odpowiedz
  • 8
@Zgrywajac_twardziela: Mój jeden z dwóch kolegów w życiu zostawił pewną rzec u kogoś innego, kiedy poszliśmy razem pograć w planszówki.
Ja ją wziąłem, żeby mu oddać.
Potem zapomniałem kilka dni pod rząd przynieść tą rzecz do szkoły. Ten kolega przyjechał raz do mnie to odebrać. Pograliśmy w gierki i wrócił do siebie, ale zapomniał tą rzecz wziąć xD.

To było w gimnazjum. Teraz już się nie kolegujemy, ale nadam po
  • Odpowiedz
@qew12: ja kiedyś ze świetlicy zabrałem nie swoją kurtkę dżinsową. Dopiero na klatce dziadzia się mnie pyta dlaczego mam jebitnego konia wydzierganego na plecach XD Okazało się, że to kurtka jakiejś dziewczynki, ale akurat ja oski i dynamina pozwoliła mi wyjść z twarzą z całej tej sytuacji.
  • Odpowiedz
Ja kiedyś kumpla kurtkę z-------m przez pomyłkę(kupił sobie taką samą, a nigdy go w niej nie widziałem), a jakoś mi umknęło, że tego dnia bez kurtki przyszedłem, i zawinąłem ją do plecaka, jakie było moje zdziwienie gdy w domu ją odwieszam, a tam "ona" wisi na miejscu XD

@Zgrywajac_twardziela: @qew12
Ja co najmniej 2 razy wróciłem w nieswojej kurtce ze szkoły (ale było chyba tego więcej) i kilkukrotnie zapomniałem,
  • Odpowiedz