Aktywne Wpisy
Dumle007 +63
34 LEVEL wbity, można jemu plusika albo chociaż
(づ•﹏•)づ?
I szczęśliwego nowego roku dla was (づ•﹏•)づ
(づ•﹏•)づ?
I szczęśliwego nowego roku dla was (づ•﹏•)づ
Pamiętam, jak się kiedyś ze znajomymi normikami sylwestra planowało się na 3-4 tygodnie przed. Snuło się plany, gdzie to się nie pojedzie, jak to się nie nawali, jakich to ludzi się nie pozna...
Na szczęście człowiek się odciął, porzucił złe nawyki i wyewoluował w wyższą formę życia, która w tę najważniejszą dla wielu noc, będzie czytała mądrą książkę -Rafał Ziemkiewicz "czas bezprawia", a rano pójdzie pobiegać, by z politowaniem i poczuciem wyższości
Na szczęście człowiek się odciął, porzucił złe nawyki i wyewoluował w wyższą formę życia, która w tę najważniejszą dla wielu noc, będzie czytała mądrą książkę -Rafał Ziemkiewicz "czas bezprawia", a rano pójdzie pobiegać, by z politowaniem i poczuciem wyższości
Z czego wychodzi tak ogromna różnica?
Hmm, to pewnie stąd te korki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sameowoce:
XD
XDDD
Jedna z gorszych w skali kraju. No chyba, że ktoś mieszka i pracuje wzdłuż osi Główny-Wrzeszcz-Oliwa i nie potrzebuje komunikacją poruszać się między górnym a dolnym tarasem.
@sameowoce: prawie całe życie wychowywałem się w okolicy Manhattanu we Wrzeszczu. Wszędzie wyskoczę SKM/tramwajem/autobusem. Uciekł mi? luz - jedzie następny. Od tego roku mieszkam na Morenie. Niby mam auto, ale tyle lat jeździłem łatwym zbiorkomem, że wciąż nie nadążam z wcieraniem maści i gotowaniem bigosu na uspokojenie.
A co do niskich standardów - podajcie sobie rękę z osobami mieszkającymi na południu Gdańska ( ͡° ͜ʖ
@panKrzysztofKrawczyk: osoby z Południa Gdańska mają wywalone na zbiorkom, bo ssie pałę, mimo korków szybciej dojedzie się własnym samochodem niż autobusem.