Aktywne Wpisy

A330 +46
Palacze to podludzie.
Mam mieszkanie z oknami na 3 strony świata, to był jeden z powodów dla których je wziąłem - łatwo się wietrzy, nasłonecznione, no ideał. I co? I g---o. Na moim piętrze balkon w balkon (tj obok) jest baba co pali, na drugiej ścianie mam typa PIĘTRO WYŻEJ co pali, na trzeciej ścianie 2 piętra niżej mieszkają ukraińscy robole i mają litrowy słoik petów na balkonie. Ocipieć idzie, od 5 rano
Mam mieszkanie z oknami na 3 strony świata, to był jeden z powodów dla których je wziąłem - łatwo się wietrzy, nasłonecznione, no ideał. I co? I g---o. Na moim piętrze balkon w balkon (tj obok) jest baba co pali, na drugiej ścianie mam typa PIĘTRO WYŻEJ co pali, na trzeciej ścianie 2 piętra niżej mieszkają ukraińscy robole i mają litrowy słoik petów na balkonie. Ocipieć idzie, od 5 rano
Czy powinniśmy zacząć myśleć o wprowadzeniu całkowitego zakazu sprzedaży papierosów?
- Tak 70.2% (273)
- Nie 29.8% (116)

szynszyla2018 +115
Tutaj różowa która prowadziła hejterskim profil twierdzi że to takie tam heheszki i ogólnie to one były spoko a on je gnębił. A bagiety powiedziały żeby olać więc luz ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■ #mlawa #kryminalne

źródło: temp_file3393652859739956546
Pobierz
#zbiornik #logikarozowychpaskow #divyzwykopem #blackpill
Pierdzielicie. Mnóstwo fajnych par szukających singli, par. Dużo singielek chodzących do swingerskow (bo mają w większości darmowe wejścia), do tego fajne imprezy apartamentowe. Wystarczy być zarejestrowanym za kilka PLN i za nic więcej się nie płaci. No chyba, że jesteś debilem co wstawia pytona w profilowe to wtedy nikt nie zagada z Tobą i zawsze zostaniesz niebieskim ludzikiem walącym szkapę pod czyjeś zdjęcia.