Aktywne Wpisy

ted-ed-tyi +58
Lęk przed pójściem do pracy.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.

pedrovegas +3
Cześć,
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#korposwiat #programista25k
źródło: 1000015517
PobierzMateriał z pierwszego roku studiów, zakułem, zdałem, zapomniałem. Po tej akcji przypomniałem sobie w 10 minut.
No ale teraz trochę kryzys, więc różne buce tech leadzi z zerowymi skillami miękkimi mają eldorado wyżywania się na kandydatach. I będą takie autystyczne 1 z 10 urządzać dopóki sami nie stracą roboty, staną po drugiej stronie, usłyszą
@chinski_pierozek: Nie wiem jakie to stanowisko, ale skończyłem studia 6 lat temu, a zajęcia statystyki miałem pewnie 10 lat temu i minęło wystarczająco
@Romska_Palo_Ul_Laputa: w ml na przykład. Albo tam gdzie się pracuje z jakimiś danymi
A ok, skoro @Romska_Palo_Ul_Laputa nigdy nie użył to widocznie nie ma programistów zajmujących się statystyką, nie było tematu xD
Rozpiszę ci to, bo widzę, że masz trudności z czytaniem
Odpowiadałem na to zdanie:
"To jest po prostu dramat, informatykami od czasu wzrostu popularności zostały ludzkie tokeny, który potrafią tylko n---------ć jakieś frameworki po kursie z udemy i nie potrafią wyjaśnić co oznacza słowa wariancja (to autentyk od typa 4 lata na rynku)"
To zdanie sugeruje, że "informatykami od czasu wzrostu popularności zostały ludzkie tokeny" co zostało uzasadnione