Wpis z mikrobloga

Mlekozyniak, Gimper i cała reszta cuckoldów mówi takie teksty typu, że tą partnerkę buddy to powinni wypuścić za kaucją, bo wiezięnie będzie dla niej straszne i że ona to pewnie nic nie wiedziała co jej partner robi xD
Laska podpisywała się wszędzie, wprost żartowali o praniu pieniędzy, żyła sobie wymarzonym życiem z lataniem prywatnymi samolotami czy wyjazdami co tydzień, a teraz tak naprawdę to powinni ją uniewinnić, bo jest hehe kobietą i śmieszną grażynką.

#budda #famemma
Szychasekk - Mlekozyniak, Gimper i cała reszta cuckoldów mówi takie teksty typu, że t...

źródło: Zrzut ekranu 2024-10-18 102614

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szychasekk: a co jeśli był to plan żeby ona była słupem nic nie wiedziała niby w razie czego ? wszyscy Słupi niewinni hahah , takie życie powodzenia jej życze
  • Odpowiedz
Mlekozyniak, Gimper i cała reszta cuckoldów mówi takie teksty typu, że tą partnerkę buddy to powinni wypuścić za kaucją, bo wiezięnie będzie dla niej straszne i że ona to pewnie nic nie wiedziała co jej partner robi xD

@Szychasekk: Osobiście więzienia absolutnie nikomu nie życzę, ale nie powinni jej wypuszczać. Odnośnie jej osoby również jest sporo zastrzeżeń zbyt dużych zwyczajnie, restauracja która wygląda jak biznes do legalizacji pieniędzy jej podobno
  • Odpowiedz
@Szychasekk: powiedz, jaki poziom IQ trzeba mieć żeby nie skleić żartu o praniu pieniędzy? xD z tego co widziałem, to zaczęło się pojawiać po śmiesznych postach wykopków że pierze kase
  • Odpowiedz
@Szychasekk: nie ważne co naskrobała kobieta, wystarczy, że zrobi smutne oczka a i tak znajdą się białorycerze gotowi bronić księżniczki do upadłego. Ja jestem ciekawy czy jakby taka Grażynka okradła wprost ich matki, to czy też by ją tak bronili?
  • Odpowiedz
@Szychasekk: typowa taktyka na Jana Pawła 2: albo jest potężna i samodzielna bizneswoman albo delikatną kobietką która o niczym nie miała pojęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz