Zapraszam po #mililitry: Mokry sen Kolegi @Pietruchoowy czyli Creed Aventus - 7.0 PLN/ml (od 5 ml) Szkło: 3,0 PLN/szt. Pakowanie: Gratis Odlewanie: Gratis Naklejanie etykiet: Gratis Owijanie w folię bąbelkową: Gratis (w sumie to pakowanie, nieważne) Podliczenie kosztów: Gratis Wrzucenie do paczkomatu tudzież nadanie w punkcie DPD: Gratis Poinformowanie Mirka o nadaniu paki: Gratis Bieżąca korespondencja z Mirkami (dotycząca akcji): Gratis Odpisanie Mirkowi na podziękowanie po zakończeniu akcji: Gratis
Wysyłka: każda możliwa (bez OLX) - od 8 PLN za DPD Pickup PS. Nadaję w bezpieczny sposób w kartonowych pudełkach więc InPost Mini odpada - za InPost należy liczyć 17 PLN lub podrzucić kod/etykietę nadania
Paczki nadam w poniedziałek.
PS Wszystkich o------l...ch przeze mnie za przycinki, czyhających z zapartym tchem na możliwość rewanżu, uprzejmie uprzedam (cobym nie tracił nerwów na bzdurne wymiany zdań) iż nie taguję postu jako rozbiórka. Doskonale zdaję sobię sprawę, że można wyrwać baniak ciut taniej ~ 6,95 PLN ale tym razem było to niemożliwe.
@Tabak89: Zapytaj @Pietruchoowy to Ci powie, że wszystkie trzymają długo ( ͡°͜ʖ͡°). Nie wiem jaki Batch ¯\(ツ)/¯. Baniak jest w doręczeniu, jak odbiorę to Ci podam. Na pewno świeży jakiś.
@anoysath: Nie za wiele ale coś tam mam. Raczej nisza i nie za tanio :) Podrzucę minilistę z wieczora zainteresowanym albo wkleję tutaj bo muszą taką zmontować. [EDIT] Kuźwa, warto było Cię odblokować, skoro chcesz dać zarobić ( ͡€ ͜ʖ͡€)
Mokry sen Kolegi @Pietruchoowy czyli Creed Aventus - 7.0 PLN/ml (od 5 ml)
Szkło: 3,0 PLN/szt.
Pakowanie: Gratis
Odlewanie: Gratis
Naklejanie etykiet: Gratis
Owijanie w folię bąbelkową: Gratis (w sumie to pakowanie, nieważne)
Podliczenie kosztów: Gratis
Wrzucenie do paczkomatu tudzież nadanie w punkcie DPD: Gratis
Poinformowanie Mirka o nadaniu paki: Gratis
Bieżąca korespondencja z Mirkami (dotycząca akcji): Gratis
Odpisanie Mirkowi na podziękowanie po zakończeniu akcji: Gratis
Wysyłka: każda możliwa (bez OLX) - od 8 PLN za DPD Pickup
PS. Nadaję w bezpieczny sposób w kartonowych pudełkach więc InPost Mini odpada - za InPost należy liczyć 17 PLN lub podrzucić kod/etykietę nadania
Paczki nadam w poniedziałek.
PS Wszystkich o------l...ch przeze mnie za przycinki, czyhających z zapartym tchem na możliwość rewanżu, uprzejmie uprzedam (cobym nie tracił nerwów na bzdurne wymiany zdań) iż nie taguję postu jako rozbiórka. Doskonale zdaję sobię sprawę, że można wyrwać baniak ciut taniej ~ 6,95 PLN ale tym razem było to niemożliwe.
#poplynznurtem
#perfumy
źródło: Dominique Ropion (1)
Pobierzźródło: 15372740264123
PobierzAlbo lepiej 10.
[EDIT] Kuźwa, warto było Cię odblokować, skoro chcesz dać zarobić ( ͡€ ͜ʖ ͡€)