Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Deska_o0: No to może takie zdjęcie. W ogóle dziwnie się zachowywał, pił redbulle, natchnienie chyba kupuje u dobrego dealera (zdjęcie nie z przerwy, ale przemowy Dudy). Pół biedy jakby był merytoryczny, ale nie zna podstawowych pojęć dot. państwa czy gospodarki.
djtartini1 - @Deska_o0: No to może takie zdjęcie. W ogóle dziwnie się zachowywał, pił...

źródło: GaArL9TWkAAqDC0

Pobierz
  • Odpowiedz
No to może takie zdjęcie.

@djtartini1: na tym jest w sejmie, ma koszule i krawat, masz rację to dokładnie to samo co żonobijka w parku i kłamanie że to zdjęcie z sejmu.
  • Odpowiedz
@Deska_o0: Nie napisałem, że to samo, ale ubiór podobnie naganny- to jest bałagan, a nie koszula i krawat. Jeszcze jakby był spokojny, a nie zachowywał się jak debil. Po prostu nie widzę sensu takich osób w Sejmie. Tak w ogóle- to on może był nawet dobrym nauczycielem, wariat i szur, ale sympatyczny. Natomiast nadal nie nadaje się na posła.
  • Odpowiedz
@djtartini1: naprawdę nie widzisz w problemu w atakowaniu kogoś odnośnie ubioru w sejmie na podstawie zdjęcia z parku?

Jeszcze jakby był spokojny, a nie zachowywał się jak debil. Po prostu nie widzę sensu takich osób w Sejmie.

@djtartini1: też nie jestem szczęśliwy że osobniki pokroju bosaka czy żukowskiej są w sejmie ale wszyscy ci odklejency kogoś reprezentują
  • Odpowiedz
naprawdę nie widzisz w problemu w atakowaniu kogoś odnośnie ubioru w sejmie na podstawie zdjęcia z parku?

@Deska_o0: Tak to jest manipulacja (podobnie jak zdjęcia pijanego Mentzena w Toruniu, czy jakieś lapsusy językowe różnych posłów). Ogólnie rozumiem, ale tacy performerzy mnie męczą po prostu, powinni być wyrzucani z obrad Sejmu od razu.
  • Odpowiedz
Tak to jest manipulacja

@djtartini1: ale atakuje kogoś kogo nie lubisz więc jej bronisz? Czy jest jakiś inny powód?

podobnie jak zdjęcia pijanego Mentzena w
  • Odpowiedz
bo sam dobrze wiesz, że nie chodzi o samą żonobijkę,

@djtartini1: skoro nie chodzi o nią to dlaczego dokładnie ona jest na zdjęciu do którego odnosi się autor wpisu kłamiąc że to zdjęcie z sejmu?

Zdjęcie Mentzena to była manipulacja, bo poza pracą, nic związanego z obowiązkami posła i nie popełnił wykroczenia lub
  • Odpowiedz
skoro nie chodzi o nią to dlaczego dokładnie ona jest na zdjęciu do którego odnosi się autor wpisu kłamiąc że to zdjęcie z sejmu?

@Deska_o0: Dlatego napisałem, że to manipulacja. Zaś sama koszulka i ruch jest niepoważny, choć nie tak jakby chodził w tym do pracy. Tak zdjęcie Mentzena to jest manipulacja, bo afera sugerowała, że Mentzen jest pijany podczas pełnienia obowiązków posła- inaczej nie powinno być żadnej afery. Nawet
  • Odpowiedz
@djtartini1: jesteś pierwszym od którego dowiaduje się że ktokolwiek sugerował że było to w trakcie pracy i że była jakaś afera, chłop się napił, zakręciło go, zrobili niekorzystne foto i został memem, nic ponad to, masz jakąś obsesję.

liczy się tylko prawda, a nie jakieś sympatie polityczne i ideologie, bo te są kompletnie nieistotne wbrew temu co myślisz.

@djtartini1: jesteś bezczelny, napisałem jedynie że kłamanie odnośnie miejsca wykonania
  • Odpowiedz