Wpis z mikrobloga

#budda Cieszycie się tu z wygranej, zimna kawa pod celą brudne koce a wy w ciepłym domu. Problem jest taki że on na 90% wyjdzie po apelacji z AŚ, a jeżeli nie to wyjdzie za te 3 msc dojdzie do procesu i pewnie zostanie uniewinniony operując ogromnymi pieniędzmi, a nawet jeżeli dostanie wyrok to dostanie 5 lat wyjdzie po 2/3 i jest ustawiony do końca swojego życia, a nawet może wróci do neta bo ludzie zapominają po tygodniu :) znam gościa który wyciągał VAT zamieszanych 10 firm transportowych masa słupów prawnicy z Kielc grupa zorganizowana na 20/30 ludzi ok 180 mln vatu , gość siedział 3 msc wyszedł i teraz każdego dnia podjeżdża na siłkę innym autem a to m5 e60 a to Gelendą a to Urusem a to Caymanem. Możecie się tu spuszczać jak to cudownie zostanie ukarany, system w PL jest tak ujowy że lepiej jest nakraść odsiedzieć 3 lata i wyjść na bogola z pasiaków niż zapierniczac uczciwie. Elo
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

pewnie zostanie uniewinniony operując ogromnymi pieniędzm

@Ralluger: A te pieniądze skąd? Bo CBŚP przechwyciło wszystko co miał xD
  • Odpowiedz
@StaryBieruta przeczytałem i faktycznie możesz mieć rację. Ta jego lafirynda księżniczka jak zacznie sypać a jestem pewien że zacznie bo widać że to najostrzejsza kredka w piórniku nie jest to mu dojebią wyrok. Kamilek wiedział i raczej zdawał sobie sprawę że może się to tak skończyć, prawda? Chyba nie jest aż tak głupi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za to królewna to tam makowca będzie w--------ć aż miło.
  • Odpowiedz
@Ralluger moze nie wiem, bo nigdy nie byłem w więzieniu, ale patrząc na przykład na chłopa co j---e w kołchozie za minimalną czy nawet średnią, całą wypłatę wydaje na mieszkanie i żarcie i nawet picki nie zamówi, a z drugiej strony typ który przeżył ostatnie lata jak mało ludzi na świecie, z pewnie milionami skitranymi w innych krajach pójdzie siedzieć na nawet te 8 lat, gdzie wyjdzie po 4 i jest
  • Odpowiedz
@lubisz_sok_to_sok_maj_kok w zarzutach widziałem, że jest przede wszystkim o wyprowadzaniu pieniędzy z Polski do zagranicznych spółek. Nie wiem czy te zablokowane środki pochodzą z tych spółek i czy to wszystkie, a wątpię mocno żeby się nie zabezpieczył choć trochę
  • Odpowiedz
@Visspass w tym kraju jak się kradnie miliony to nie idzie się siedzieć. Zobacz takiego obajtka, budda przy nim to siusiaczek. Zwykły Kowalski jak oszuka skarbówkę na 1000 zł może i pójdzie siedzieć ale nie budda przy tej ilości portfela. Musisz być dobrym kasztanem, myśląc że w Polsce za takie rzeczy się siedzi
  • Odpowiedz