Aktywne Wpisy
Minimalna w Polsce obecnie to 3510zł netto.
Wszedłem na stronę a ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie.
Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 44 miesiące żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie.
Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie.
Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 309 miesięcy czyli ponad 25 Lat!!!
Wszedłem na stronę a ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie.
Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 44 miesiące żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie.
Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie.
Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 309 miesięcy czyli ponad 25 Lat!!!
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-14 040433
Pobierz
sztywny_misza +26

Wszystko fajnie, tylko gdzie jest ten adres dodany? Nie mam nic do nie powielania znalezisk ale skoro już jest, to chciałbym wiedzieć gdzie. Skoro się poświęcam, żeby coś dodać, to znaczy, że mnie to interesuje i jeśli już jest dodane to chciałbym tam wejść. A nie mogę, bo nie wiem gdzie.
Kiedyś Wykop podawał adres istniejącego znaleziska, a teraz nie.
Proszę o przywrócenie tej, jakże skomplikowanej funkcjonalności.
#wykop #dodaj
źródło: Nie możesz dodać tego linku
Pobierzźródło: image
PobierzPrzecież nie będę się za każdym razem padł wykopków albo wujka Gogle, gdzie to czy wykopalisko jest.
Raz, że może jeszcze nie być zindeksowane, jeśli to nowe wykopalisko, albo OP mógł zmienić tytuł i mogę se szukać... wiatru w polu.
To #wykop powinien podać ten adres, skoro twierdzi, że już jest w serwisie. To by było darmowe, bo już jest wyszukane.