Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +730
źródło: 1000063425
Pobierz
elo_kebab +18
Ostatnio miałem spotkanie ala klasowe, ludzie w okolicy +/- 30 lvl - duże miasta KRK/WWA i okolice. No i oczywiście temat zszedł na zarobki. Zgadnijcie kto najmniej zarabia? Ja, programista xD
Tymczasem moi znajomi (+/- 30 lvl, mgr 6-7 lat expa):
- senior audytorka - 23k brutto UoP ~16k na rękę
- senior controllerka - 19k brutto - 14k na rękę
- szeregowa senior księgowa w corpo - 20k brutto - 14,5k na rękę
Tymczasem moi znajomi (+/- 30 lvl, mgr 6-7 lat expa):
- senior audytorka - 23k brutto UoP ~16k na rękę
- senior controllerka - 19k brutto - 14k na rękę
- szeregowa senior księgowa w corpo - 20k brutto - 14,5k na rękę

Jeśli tak to oni grają wszyscy na jednych ustawieniach? Przecież róznie mogą sobie ustawić np crossfader curve czy cnannel fader. A już nie mówie o Pad fx czy samplach które każdy ma swoje.
Wgrywają z Pendrive'a jakies ustawienia na szybko?
#dj #mixing #djowianie #muzyka #festiwale
@ibeafraidi: nic nie grają, muzyka leci z mp3 na laptopie, a oni tam tylko machają rękami do rytmu (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Na grubszych eventach są dwa zestawy konsolet i je po prostu przesuwają po takiej specjalnej szynie, jest to dodatkowy backup + możliwość przygotowania konfiguracji sprzętowej
źródło: szynaa
Pobierz@polejpolej: tzn co? np. Hot Cue? A własnie jak to jest bo nigdy nie próbowałem. Jak sobie przeanalizuje utwory na pendrive u siebie na lapku a potem podepne go na imprezie u kogoś i odpale rekordboxa to one już będą przeanalizowane? On chyba zaciąga scieżkę wg. numerka
Tak ma działać jak piszesz, tylko w rekordboxie ten eksport na pendrive to nie jest taki prosty, że przeciągasz i już, jest cała procedura