Aktywne Wpisy

rales +2014
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
SzubiDubiDu +11
Taka sytuacja: Stoisz w korku do świateł, a za tobą gość chce pojechać w bok. Co robisz?
#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy
#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy
źródło: test2
Pobierz

całkiem dobrze się to oglądało jak na już 3 sezon.
Mimo że znowu większość ekipowiczów to aktualnie jest 30 tys łapek w górę i tylko 300 w dół.
Mamy sporo zmian.
Dłuższy odcinek, akcja nie działa się za szybko jakbym tiktoka oglądał, przedstawili wszystkich uczestników.
Sporo błędów poprawili w porównaniu z pierwszymi sezonami.
Tylko jedna reklama noRusha na początku a już myślałem że będą o tym gadać cały odcinek.
Nowe fajne karty, karta impostora bardzo ciekawa.
Co do gry:
Byłem na początku pewny że zaliczyli faila z kucykiem jednej osoby z Mafii bo tylko Julita miała kucyka ale potem powiedzieli niby że to obsługa siedziała a nie gracze no i Posti odzywał się do tej osoby z kucykiem jak do chłopaka.
Około 22:30 jak wujek mówi o karcie pod mostem, widać że jest tam osoba w zwykłej luźnej czarnej koszulce.
Tylko 3 osoby w takiej były: Posti, Naruciak i Qry i pewnie był to Posti, Gimper miał trochę bardziej napiętą koszulkę więc tam raczej nie był on ALE na 99% Gimper jest w Mafii.
Dosłownie nikt z całej tej grupy nie był tak wygadany i tak nie rozkminiał całej tej gry jak Gimper, dodatkowo jest to raczej jedyny youtuber z całej tej grupy który by przeklął podczas tej gadki czy gadał o tym że Żaba jara zioło, mówi też do Postiego że ten zna lepiej resztę grupy więc jest ciekaw jego opinii.
Nie powiedzieli tylko albo nie wiem jakoś się nie skupiłem kiedy następny odcinek.
A za kilka dni rusza Rezi ze swoim programem.
#friz #ekipa #mafiairl