Wpis z mikrobloga

Wyhodowanie mnie przez starych na cichego pierdołę który najlepiej żeby się wcale nie odzywał i nie miał własnego zdania to jest chyba najgorsza rzecz jakiej im nigdy nie wybaczę. Synek hehe głupszym sie ustępuje h3he. Jak można dziecko w taki sposób wychowywać to ja nie jestem w stanie pojąć

I jak ja mam być normalnym człowiekiem po latach takiej z------j indoktrynacji?

#przegryw #s----------e
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 42
@zachariasz-grundbaum: też racja bo mimo wszystko część ludzi jest w stanie się ogarnąć nawet mając dużo gorszych starych (jakaś skrajna patola itp). U mnie to chyba kumulacja genów/wychowania/ znęcania psychicznego przez rówieśników za dzieciaka)
  • Odpowiedz
można też urodzić się pierdołą, nawet wręcz żadnych błędnych wzorców / jakiegoś fatalnego wychowania można nie mieć za bardzo. Co więcej, możesz usłyszeć dobre rady, a nie spróbujesz się 'wyłamać' charakterologicznie. Chujnia totalna się urodzić takim zjebem, słabiak i p------z se, ehh. Własne zdanie akurat zawsze miałem, ale poza tym to tragedia (choć tu może też wada, lepiej czasami udawać pod 'publikę', niż mówić co faktycznie czujesz). Gadać dziecku, że ustępować to
  • Odpowiedz
I jak ja mam być normalnym człowiekiem po latach takiej z------j indoktrynacji?

@zielonykszak: zgaduję, że pewnie tak jak prawie wszyscy inni, którzy słyszeli takie teksty. Większość ludzi była tresowana na podporządkowaną, posłuszną jednostkę nie sprawiającą kłopotów :-(
  • Odpowiedz