Wpis z mikrobloga

@Visspass już nie będzie filmików z ułomnymi ulungami, którzy się wysłowić nie umieją? jaka szkoda ( ͡º ͜ʖ͡º) tak czy tak bardziej czekam aż się wezmą za te parówy z diozu.
  • Odpowiedz
  • 0
@biniu21: samozwańcza bojówka łapiąca pedo w necie, zbiór typów wyjętych z pod prawa biegających po mieście z ŚPB bez wymaganych koncesji, publikacje wizerunku, jak również wątpliwie działające fundacje (pralnie)
  • Odpowiedz
samozwańcze ekipy biegają po mieście

@pawelczixd: nie wiem kto może takich elementów w ogóle bronić - gdyby nie biegali za .pdfowym guru alexem, to by po prostu obijali ludziom ryje na osiedlu
tak samo, gdy ludzie chwalili kiboli, że pomagali pod granicą XD była okazja obić komuś mordę to pojechali, w innym wypadku, pobiliby kogoś z osiedla obok
  • Odpowiedz
@Visspass: nom ja to wiem. Kiedyś wbiłem na ich grupę na fb i same wpisy że policja nic nie robi. Jak wrzuciłem dane policyjne ile osób zatrzymali i że musieliby 24/7 nagrywać zatrzymania pdfow w polsce bo tyle się rocznie zatrzymuje i że oni przynajmniej stawiają im zarzuty to mnie zbanowali XDD bo wiadomo policja nie zatrzymuje nikogo tylko ECPU dziala
  • Odpowiedz