[IKEA] Poszukuję jakiegoś numeru zamówienia na stół EKEDALEN 403.408.37. Muszę zrobić reklamację bo nie ma jednej części, gdzie muszę podać ten numer. A ja swój kupiłem na paragon, gotówką, nie używając oczywiście aplikacji/karty. Paragon oczywiście poszedł do śmieci, bo po co człowiekowi... Mea culpa.
A co zabawniejsze jak wszystkie części są pięknie ponumerowane w instrukcji to jedna (wrzucam w komentarzu) nie jest ponumerowana. Dziś przez 2 godziny pani na infolinii szukała, jak powiedziała obdzwoniła kilka działów i nikt nie mógł jej wskazać jak domówić tą część prostą ścieżką. Jeśli ktoś ma numer zamówienia albo paragonu z tym stołem i mógłbym go użyć do reklamacji to byłbym wdzięczny. Szansa jedna na milion, albo na miliard - w sumie to nieistotne. :)
A tu cześć o którą się rozbija, jest to płaski, prawie prostokątny element z prawej strony rysunku (2 sztuki) montowany do blatu od spodu aby ładnie trzymać rozkładaną część blatu na swoim miejscu.
@KwadratPolski: jakbym miał kumpla z drukarką 3d to pewnie nie zawracałbym głowy, a tak czy siak należałoby to wymierzyć, projekt i troche czynności, kiedy część leży w sklepie i czeka.
Poszukuję jakiegoś numeru zamówienia na stół EKEDALEN 403.408.37. Muszę zrobić reklamację bo nie ma jednej części, gdzie muszę podać ten numer. A ja swój kupiłem na paragon, gotówką, nie używając oczywiście aplikacji/karty. Paragon oczywiście poszedł do śmieci, bo po co człowiekowi... Mea culpa.
A co zabawniejsze jak wszystkie części są pięknie ponumerowane w instrukcji to jedna (wrzucam w komentarzu) nie jest ponumerowana. Dziś przez 2 godziny pani na infolinii szukała, jak powiedziała obdzwoniła kilka działów i nikt nie mógł jej wskazać jak domówić tą część prostą ścieżką. Jeśli ktoś ma numer zamówienia albo paragonu z tym stołem i mógłbym go użyć do reklamacji to byłbym wdzięczny. Szansa jedna na milion, albo na miliard - w sumie to nieistotne. :)
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-17 151450
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-10-17 151306
Pobierz