Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BenAli: masz też wspólny telefon, konto Google?
Choćby to jest dziwne że konto FB zakłada że to konto osoby. Nie wiesz kto do ciebie pisze kto komentuje, a najlepsze są kwiatki gdzie swoje zdjęcia że swojego konta komentują
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskeyIHaze nie i konta na fb też nie. Ale znam stare małżeństwa, które mają wspólnego maila czy fb i w ogóle mnie to jakoś nie dziwi. Niektórym to nie przeszkadza i nie czyni ich to głupimi w żaden sposób.
  • Odpowiedz
  • 0
@CorniShon007 @tarapacz Nie rozumiecie chyba, że jest cała grupa osób, która fb używa tylko do pogadania z rodziną i obejrzenia zdjęcia wnucząt. Naprawdę im dwa konta do tego nie są potrzebne, a co im się wyświetla na wallu to wszystko jedno.

Mierzycie ludzi swoją miarą, a są stare małżeństwa, którym wspólne konto zupełnie odpowiada i nie czyni ich głupimi, to że mają wspólne.
  • Odpowiedz
le znam stare małżeństwa, które mają wspólnego maila czy fb i w ogóle mnie to jakoś nie dziwi. Niektórym to nie przeszkadza i nie czyni ich to głupimi w żaden sposób.

@BenAli: a ja znam ludzi, którzy obgryzają sobie nawzajem paznokcie u stóp po przebiegnięciu maratonu. Im to nie przeszkadza więc nie czyni ich to głupimi? xd
  • Odpowiedz
@BenAli ale my nie mierzymy ludzi swoją miarą .. znam kilka par w wieku 30-40 które mają takie wspólne konta i do tego pije. Plus osoba z posta OPa :)
  • Odpowiedz
  • 0
Im to nie przeszkadza więc nie czyni ich to głupimi? xd

@WhiskeyIHaze Jeżeli im nie szkodzi posiadanie wspólnego konta, a wręcz nawet upraszcza życie, to na jakiej podstawie można ich określić głupimi? Arbitralnie, bo Ci się to nie podoba, że nie mają dwóch kont?
  • Odpowiedz