Wpis z mikrobloga

Orientuje się ktoś gdzie znaleźć lub posiada grilla do chryslera sebringa II coupe poliftowego? Jak znalazłem już chłopa, który zderzakiem by się zajął to grilla muszę skombinować nowego z tym, że w internecie nie idzie tego znaleźć. W głowie pojawił się ewentualnie pomysł, żeby się w jakieś drukowanie 3d pobawić tyle, że nie mam pojęcia gdzie się z czymś takim zgłosić, jak ten proces wygląda, ani ile to może kosztować. Trochę jestem w dupie, także każda sugestia rozwiązania problemu będzie pomocna.
#motoryzacja #warsztat #samochody #czescisamochodowe #americancars #druk3d #drukarki3d
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@goferek: Najbliżej do znalezienia byłem na Litwie, gdzie znalazłem 2 ogłoszenia z częściami, ale jeden gość powiedział mi(btw. po polsku gadał), że akurat grilla już nie ma, a drugi albo jest bardzo zajęty albo odrzuca moje połączenia cały czas xD. Dzwoniłem jeszcze na ovoko na jedno ogłoszenie, to typo mi powiedział, że od sedana powinien pasować, ale ten, który po polsku gadał powiedział mi, że nie podejdzie
  • Odpowiedz