Wpis z mikrobloga

@krucjan: nie no wiem, to ulubiona pizzeria rodziców i wszystkich cioć i wujków ;D niepopularna opinia jest taka, że kiedyś po prostu bali się reakcji klientów na cienką pizzę, bo jak to płacić dużo za mało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a tak na poważnie to przynajmniej ja zdecydowanie bardziej wolałbym "dżiuzeppe" mrożonkę niż takiego grubasa
  • Odpowiedz
@krucjan: ta pizza na grubym to klasyka szczecińskiej gastronomii. Fajne puszyste ciasto i sos, który sami wytwarzają. Do tego w zestawie warzywka do pochrupania. Raz na rok trzeba zjeść ;)

PS, o-------ś sam całą blachę?
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@johnblaze12345 nie no co ty. Takie dwie to by garstka najlepszych na świecie dla radę o----ć. Ale trochę się zawiodłem bo deklarowana waga to 2800g a wyszło niecałe 2400. Wziąłem deser trochę żeby dopchać ale jedyne co było w menu to lody za 18 zł, taka porcja ze 150g. Szkoda mi kasy żeby brać 4 takie porcje a domawiać pizzy i czekać pół godziny też mi się już nie chciało.
  • Odpowiedz