Aktywne Wpisy
waro +225
Czy Warszawę można już oficjalnie uznać za najbrzydszą stolicę Europy, czy jeszcze za mało takich kloców postawiono, by zasłużyć na to miano?
#warszawa
#warszawa
frenm +88
Chyba nie ma cięższej #pracbaza niż klikanie w kąkiuter jako #programista15k
Nic tak nie niszczy zdrowia.
Otaczanie się sprzetem, cyfrowy smog, ciągłe siedzenie i wysiłek intelektualny.
Serio już lepiej rowy kopać, lżejsza praca w magazynie, na budowie czy w fabryce. Pośmiejesz się z młodego, porobisz coś i cyk fajrant, głowa czysta, po pracy fizycznej możesz se isc na silownie, rower, do teatru, do biblioteki, porobić coś w ogródku
Nic tak nie niszczy zdrowia.
Otaczanie się sprzetem, cyfrowy smog, ciągłe siedzenie i wysiłek intelektualny.
Serio już lepiej rowy kopać, lżejsza praca w magazynie, na budowie czy w fabryce. Pośmiejesz się z młodego, porobisz coś i cyk fajrant, głowa czysta, po pracy fizycznej możesz se isc na silownie, rower, do teatru, do biblioteki, porobić coś w ogródku
Ping-Pong 2015 - 2024
Zawsze będę Ci kochał
#koty
Ja zgarnąłem kotkę ze schroniska 8 miesięcy po utracie poprzedniej. Już jej ze mną nie ma - nowotwór trzustki ją załatwił, ale przez te 10 miesięcy miała pełną michę, własną poduchę, swojego niewolnika ( ͡º ͜ʖ͡º) bez porównania do poprzednich 3 lat spędzonych w schronisku.
@Atreyu: Zmień podejście - zobacz ile smutnych mordek czeka w schroniskach na swojego człowieka, swój dom, na wesoły żywot. Pomyśl, że możesz odmienić życie tego zwierzaka, a on będzie Ci wdzięczny
Dziękuję Wam, jesteście kochani.
To był kotka wzięta ze śmietnika, a jedyne czego żałuję, to, że nie zabrałem jej stamtąd wcześniej, a nie dopiero jak miała rok. Bo właśnie przez to była chora i tak wcześnie odeszła. Tak, adoptujmy zwierzaki, każdy odejdzie, ale może niektóre będą miały lepszy dom.