Aktywne Wpisy

ted-ed-tyi +58
Lęk przed pójściem do pracy.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.

pedrovegas +3
Cześć,
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mimo olbrzymiej bazy playlist na spotify czy youtube to jakoś brakuje mi takiego przerywnika gdzie zwyczajnie gada jakiś człowiek, prowadzone są ciekawe audycje, ale też najlepiej jak najmniej polityki i reklam.
Człowiek chciałby się trochę zrelaksować w robocie, ale nie da się, bo zaraz zaczyna się wywiad z politykiem i krew człowieka zalewa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#muzyka #radio #pytanie
https://wykop.pl/wpis/42443709/radomskie-radio-rekord-to-jest-stan-umyslu-xd-emer
źródło: image
Pobierz